• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čovjek iz sjene ima plan za Jovića - Luka dobija novu šansu u Madridu: Otkriveno zašto je Srbin potreban Realu!

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler mogao bi da postane veoma bitan za tim iz Madrida, jer je konačno sanirao povredu i spreman je za mečeve.

 Pintus ima plan za Luku Jovića Izvor: Profimedia

Italijanski stručnjak Antonio Pintus (59) svojevremeno je bio kondicioni trener Čelsija, Juventusa, Olimpik Marseja, Intera i brojnih drugih timova, a posljednjih godina jedan je od najvažnijih članova stručnog štaba Real Madrida. Čovjek iz sjene, kako ga često nazivaju, radio je na pripremi igrača u Realu od 2016. do 2019. godine, da bi se 2021. godine vratio u klub.

I sada od njega zavisi nova šansa za Luku Jovića u klubu iz Madrida!

Srpski fudbaler posljednjih nedjelja uopšte ne igra, mučila ga je povreda, ali i paklena konkurencija u timu. Karim Benzema igra sezonu života, Vinisijus Žunior i Rodrigo mu pomažu, a srpski napadač često je bio čak i u trećem planu kada je mjesto startnog napadača u pitanju.

To bi moglo da se promijeni...

Kako prenose pojedini španski mediji, Pintus je Anćelotiju predstavio veliki plan za finiš sezone. Real Madrid je obezbijedio titiulu u Španiji i to takmičenje ga više ne zanima, a sada se fokus prebacuje na finale Lige šampiona, gdje će se protiv Liverpula 28. maja boriti za "ušati" trofej.

Do tada, svaki igrač Reala će proći mini-pripreme. Kondicioni trener iz Italije ima plan da svakog od fudbalera posebno pripremi za finale na stadionu Sen Deni, kako bi najbitniji meč sezone dočekao u idealnoj formi. To znači da će se posebna pažnja obratiti na Luku Jovića, koji nema veliku minutažu.

Neki fudbaleri će više odmarati, nekima će biti pojačani treninzi, a neki će dobiti više minuta u timu tokom prvenstvenih mečeva. Pretpostavlja se da će takav slučaj biti sa Jovićem, kojeg bi minutaža i eventualni golovi mogli da podignu pred najbitniji meč u ovoj sezoni.

Luka bi na terenu mijenjao Karima Benzemu koji je na leđima iznio čitavu sezonu, a sada nema potrebe da bude vođa napada u prvenstvenim mečevima.

Ukoliko bi Pintus uspio u svom planu, srpski napadač bi postao važan adut Anćelotiju pred finale.

Madriđanima su do kraja sezone ostali mečevi protiv gradskog rivala atletika u nedjelju uveče, a zatim Levante, Kadiz i Betis. Gotovo sigurno ćemo na nekom od njih vidjeti Luku Jovića, napadača koji je posljednji put igrao 12. februara. Tada je srpski reprezentativac na terenu proveo samo 16 minuta, a Real odigrao bez golova protiv Viljareala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC