• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćerku legendarnog glumca pomiješali sa glumicom za odrasle! Čuveni napadač poludio kad je vidio fotografije!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji engleski napadač Majkl Oven je ostao u šoku poslije skandala. Neki su njegovu ćerku Džemu Oven pomiješali sa glumicom sa sajta za odrasle.

 Majkl Oven ćerka porno skandal Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/hjill_elen_/gem0ven

Skandal je pogodio porodicu nekadašnjeg engleskog fudbalera Majkla Ovena. Haos je nastao zbog serije fotografija na kojoj je neko pokušao da predstavi njegovu ćerku Džemu (19) kao glumicu sa sajta za odrasle Džil (23).

Na interenetu su osvanule Džemine slike, pomiješali su je sa glumicom sa sajta za odrasle "OnlyFans" i tu je nastao pravi haos. I Majkl i njegova ćerka već nekoliko dana pokušavaju da objasne svima da to nije ona i da je neko namjerno napravio pometnju.

Džema se inače bavi proizvodnjom kupaćih kostima, reklamira ih putem svojih društvenih mreža i postoje njene fotografije u nekim izazovnijim pozama, ali ne na spomenutom sajtu.

"Majkl je poludio, uplašen je što se ime njegove ćerke koristi na taj način. Ona se slikala u bikiniju samo zbog promocije svog brenda. Uradiće sve što je u njegovoj moći da zaštti ćerku i njenu reputaciju", navodi se u tekstu "Dejli Mejla".

Ovo je Džema Oven:

Čak je i Džil vidjela sporne fotografije, stala je u odbranu Džeme i istakla da je bijesna što je neko javno podijelio te slike. Ubrzo se i Ovenova ćerka oglasila.

"Te slike su skinute sa profila djevojke sa 'OnlyFans' sajta. Ovo nisam ja. Zahvalna sam djevojci koja se oglasila i želim još jednom da istaknem da ja tamo nemam profil", poručila je Džema.

Ovo je Džil Elen:

Podsjetimo, Majkl Oven je prošao kroz školu Liverpula, tamo je proveo osam godina, pa je prešao u Real Madrid. Poslije jedne sezone u Španiji se vratio u Englesku i igrao je za Njukasl, Mančester junajted i Stouk. Za reprezentaciju Engleske je odigrao 89 mečeva i dao 40 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC