• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav "grijeh" Kleovog saigrača!

Renato iz Gvanžua moraće da plati 46 hiljada evra i biće suspendovan tri utakmice jer se nije rukovao sa trenerom i nije otpozdravio publici.

 Kakav "grijeh" Kleovog saigrača! Izvor: MONDO

Dominik Adija je odstranjen iz ekipe Partizana zbog neprofesionalnog ponašanja. Između ostalog, reprezentativac Gane je nevoljno napustio teren kada ga je protiv Vojvodine zamenio trener Aleksandar Stanojević i odmah se zaputio u svlačionicu, jer ga, očigledno, nije zanimalo kako će se utakmica završiti. Adija je sada "na tapetu" klupske Disciplinske komisije.

U Kini odmah režu. I to kako!

Gvanžu, klub u koji je nedavno prešao Kleo, odrapio je njegovog zemljaka, Renata. Brazilac je napravio, za kineske prilike, neoprostiv grijeh, nije se rukovao sa trenerom po izlaska iz igre i nije otpozdravio publici.

Nigdje ne piše da to mora da se uradi, ali u najmnogoljudnijoj zemlji sveta to je nepisano pravilo. Zato ga je klub kaznio drastično - sa čak 46 hiljada evra i tri utakmice suspenzije!

Brazilac će 32 hiljade odmah morati da položi u klupsku kasu, a preostalih 14 hiljada biće mu odbijeno od sljedeće plate.

Inače, Gvanžu je novi prvoligaš. Poslije tri kola nema poraz, ostavrio je pobjedu i dva remija. Postigao je četiri gola, po dva su dali Kleo i još jedan Brazilac, Muriki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC