• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Ako izgubimo - gotovo je, ali nećemo izgubiti

Trener Zvezde optimizam bazira na tvrdnji da je njegov tim bio bolji u tri poluvremena u Kupu protiv Partizana. "Derbi će odlučiti šampiona".

 Robi: Ako izgubimo - gotovo je, ali nećemo izgubiti Izvor: MONDO

Robert Prosinečki je promijenio Crvenu zvezdu, to je opšta ocjena i navijača i ljubitelja fudbala u Srbiji. Promijenio je na bolje. Crveno-bijeli sada igraju lepršavo, efikasno, puni su samopouzdanja...

Kao plod takvih promjena došla je i nada da Zvezda može da vrati titulu u svoje vitrine poslije tri godine. A za taj uspjeh skoro je neophodno da se savlada Partizan u subotu u Humskoj.

"I prije pet kola sam pričao da će, po mom viđenju, ta utakmica odlučivati prvenstvo. I ostajem pri tome", počeo je priču Robert Prosinečki.

"Oni imaju prednost jer mogu da igraju neriješeno. Stigli smo pet bodova, ali ni to nije dovoljno, zato ćemo pokušati sve kako bismo pobijedili Partizan na njegovom stadionu. Vjerujem da su moji igrači u dobroj formi, da imamo dobru atmosferu, da igramo dobro i na tome baziramo optimizam. Napravili smo pomak u igri, ali to ništa ne znači ako u subotu ne uradimo ono što želimo - da pobijedimo", dodao je trener Zvezde.

Kao i igrači, i Prosinečki žali zbog najavljenog izostanka Delija, ali u tome ne traži alibi.

"To je mali hendikep, ali mi moramo da igramo, jer ne možemo ništa da promijenimo. Volio bih da odigramo kao u drugom poluvremenu protiv Slobode. Tada su navijači digli igrače da daju 20-30 odsto više".

Neizbježan je i osvrt na prethodna odmjeravanja snaga "vječitih". Partizan je pobijedio 2:0 u prvom meču polufinala Kupa, a Zvezda je bila bolja u revanšu (1:0), ali nedovoljno da bi stigla do finala.

"Žao mi je što smo ispali jer smo u tri poluvremena bili bolji. Zato dajem sebi za pravo da kažem da i u subotu možemo da pobijedimo. Ako izgubimo, gotovo je, ali nećemo izgubiti. Nećemo mijenjati igru, neka se Partizan prilagodi nama".

Prosinečki vjeruje da će crno-bijeli "izgledati" drugačije nego u Kupu.

"Sigurno će promijeniti nešto, jer je vidio da je bio inferioran, pogotovo u drugoj utakmici. Partizan će pokušati da napadne Zvezdu, bar pretpostavljam, i da će visokim presingom probati da dođu do gola".

Li Adi je poslije odrađene suspenzije zaigrao protiv Slobode.

"Rekao sam da će ući u konkurenciju kada ja to procijenim. U srijedu je igrao dobro, ali to ne znači da će igrati u subotu", zaključio je Robert Prosinečki.



Darko Lazović je "vječitom rivalu" prepustio ulogu favorita.

"Partizan ima odličnu ekipu i favorit je, a mi moramo da uđemo u utakmicu kao što smo ulazili u prethodne, na primjer u drugo poluvrijeme protiv Slobode, i da idemo na pobjedu. Mislim da neće biti problema", jasan je bio Lazović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC