• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Derbi ne odlučuje šampiona

Iskusni defanzivac Partizana Mladen Krstajić ističe da derbi sa Zvezdom neće riješiti pitanje prvaka.

 Krstajić: Derbi ne odlučuje šampiona Izvor: MONDO

Ubjedljiva pobjeda Partizana u Smederevu vratila je neophodan mir u redove aktuelnog šampiona pred utakmicu sezone. Crno-bijeli su u četvrtak počeli pripreme za duel sa "vječitim rivalom", koji bi mo mišljenju većeg dijela javnosti trebalo da odluči prvaka države.

Najiskuniji igrač "valjka" Mladen Krstajić, koji je u srijedu preskočio meč sa "oklopnicima", ne slaže se da će derbi odlučiti šampiona.

"Po meni derbi neće odlučiti prvaka. Ona ekipa koja pobijedi, ako uopšte bude bilo pobjednika, imaće blagu prednost u nastavku sezone", smatra najiskusniji igrač Partizana.

Krstajić je stava da ko god misli da će derbi riješiti prvenstvo nema respekt prema ostalim ekipama u Superligi, jer poslije derbija ima da se odigra još šest kola.

"Mi tako ne gledamo na sljedeću utakmicu. Zvezda je naš veliki rival i sigurno da će biti neizvjesno, ali treba ispoštovati i druge ekipe. Samo tako možemo da napredujemo", dodao je on.

Upitan da prokomentariše izjave iz Ljutice Bogdana da je Partizan bivši šampion, Krstajić staloženo odgovara: "Mi smo demokratska zemlja i svako ima pravo na svoje mišljenje", kratko je rekao štoper crno-bijelih, koji nije želio više da priča na tu temu.

Krstajić je zaključio da će se meč u subotu razlikovati od prethodna dva koja su Partizan i Zvezda odigrali u polufinalu Kupa Srbije.

Njegov saigrač iz zadnje linije Aleksandar Lazevski drugačije gleda na predstojeći duel.

"Definitivno da će ovaj derbi odlučiti dosta toga i upravo iz tog razloga mi se spremamo za pobjedu", ističe mladi lijevi bek.

Lazevski smatra da je bitno da crno-bijeli na kraju imaju bolji skor u međusobnim duelima sa Zvezdom, jer je moguće da na kraju šampionata i to odluči prvaka.

I on se osvrnuo na izjavu Roberta Prosinečkog da je Partizan bivši šampion.

"To je njegova želja i mi se ne slažemo sa njim. Tako da ćemo se truditi da odbranimo titulu prvaka", rekao je makedonski reprezentativac i pozvao navijače crno-bijelih da u što većem broju dođu u subotu u Humsku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC