• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina domaćin finala Kupa Srbije

Ekipa Vojvodine biće domaćin Partizanu u finalu Kupa Srbije, koje će se 11. marta igrati na stadionu Crvene zvezde, odlučeno je žrijebom.

 Vojvodina domaćin finala Kupa Srbije Izvor: MONDO

Na sastanku održanom u Fubalskom savezu Srbije dogovoreno je da finalni meč počne u 20.15 časova, a da delegat susreta bude generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković, saopšteno je na sajtu FSS.

Navijači Partizana biće smješteni na južnoj tribini, a pristalice Vojvodine na istočnoj. Ulaznice za te dijelove stadiona koštaće 300 dinara, dok će cijena ulaznica za zapadnu tribinu biti 500 dinara, a za galeriju 800.

Ulaznice za istočnu tribinu prodavaće se samo na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, dok će one za južnu i zapadnu tribinu moći da se kupe na stadionu Partizana.

Za razliku od prethodnih mečeva ovog takmičenja, u slučaju neriješenog ishoda igraće se dva produžetka od po 15 minuta, a ako i poslije toga pobjednik ne bude poznat, izvodiće se jedanaesterci.

Vojvodina se u finale Kupa plasirala poslije dve pobjede protiv Slobode Sevojno, dok je Partizan na svom terenu pobijedio Zvezdu sa 2:0, a potom je kao gost poražen sa 1:0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC