• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A, na blagajni poruka Delija...

"Bojkot derbija, bez fudbala na Veliku subotu", stoji na blagajni stadiona Zvezde, gdje je u četvrtak počela prodaja ulaznica za 140. okršaj vječitih.

 A, na blagajni poruka Delija... Izvor: MONDO

Pred 140. prvenstveni duel Partizana i Crvene zvezde samo je jedno sigurno - stadion u Humskoj sigurno neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta!

Uprkos činjenici da "vječiti" igraju možda i najvažniju utakmicu u sezoni, koja može da odluči prvaka, tribine stadiona Partizana ostaće bez jednog dijela Zvezdinih navijača koji su se odlučili na bojkot utakmice zbog toga što se ona igra na Veliku subotu.

Po ranijem dogovoru, karte za Sjever i određene dijelove Istoka i Zapada puštene su u četvrtak u prodaju i na stadionu u Ljutice Bogdana. Blagajne na stadionu Crvene zvezde izlijepljene su plakatima koji pozivaju na bojkot 140. vječitog derbija.

Cijena ulaznice za južnu i sjevernu tribinu je 600 dinara, za bočne dijelove Istoka i Zapada treba izdvojiti po 1.200 dinara, a za centralne 1.500 dinara. Maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri., uz identifikacioni dokument. Za navijače Partizana važe sezonske i polusezonske ulaznice. Susret je zakazan za 18.30h, a kapije stadiona će biti otvorene od 15.30h.

Navijači Crvene zvezde i Partizana i u prošlosti su znali da bojkotuju "vječite derbije".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC