• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Pobijedili svi "davljenici", po 2:0

Metalac, Hajduk i Inđija ostvarili identične pobjede kao domaćini - 2:0. Remi Rada i Spartaka. Sloboda bolja od Jagodine.

 JSL: Pobijedili svi "davljenici", po 2:0 Izvor: MONDO

Čukarički je odavno otpisan, a tri najozbiljnija konkurenta za drugo mjesto koje vodi u Prvu ligu su Inđija, Hajduk i Metalac. I sve tri ekipe su upisale "trojke" u 24. kolu Superlige, i to identičnim rezultatom - 2:0.

Tako su pri dnu ostali ista meta i isto odstojanje - Inđija sada ima 17 bodova, Hajduk 18, a Metalac 19.

Inđija je pobijedila poslije 11 "sušnih" kola, a do dolaska Čačana osvojila je samo bod ovog proljeća. Borac je "načet" u poslednjim trenucima prvog poluvremena, poslije kornera je Jovanović odreagovao glavom na "drugoj stativi", golman Milojević je odbranio šut, ali je odbijenu loptu Kostić poslao u mrežu. I konačan rezultat je postavljen pošto je Milojević odbio loptu, tada je na nju naletio Isidorović i već u 56. minutu "overio" pobedu domaćina - 2:0.

Kuljani su u potpunosti nadigrali Smederevce, a prvo slavlje im je donio Jovanović u 55. minutu. Miloš Kovačević je započeo akciju, nastavio je Đukić, a Jovanović je "zalomio" Brkovića i golmana gostiju za 1:0. Dukić je stavio tačku na meč preciznim udarcem u 86. minutu pošto se lopta odbila od stative.

Metalac je prvi put kao domaćin igrao u Čačku. Ekipa iz Gornjeg Milanovca je do pobjede u Jagodini prošle srijede osvojila samo bod na prethodnih šest mečeva. A sada su se igrači i drugi put zaredom radovali pod vođstvom Neška Milovanovića. Golove su postigli Simović i Adamović (na slici) već u prvom poluvremenu.

Rad nije poražen ni u devetom uzastopnom prvenstvenom kolu, ali je odigrao i treći remi zaredom. Jovančić je donio prednost četvrtoplasiranom timu Superlige u 43. minutu, a Vujaklija je Spartaku "spakovao" bod na Banjici u sudijskoj nadoknadi vremena, poslije kontranapada.

U duelu bezbrižnih rivala Sloboda Point Sevojno bila je bolja od Jagodine (2:0). Predrag Lazić, strijelac jedinog gola u sredu u porazu od Zvezde (1:5), ponovo je bio precizan, a u finišu je Bosman, igrač iz Gane, evrogolom postavio konačan rezultat.

I Javor je srušio Banovo brdo, Hadžibulić je bio jedini strijelac za Ivanjičane.

Rezultati 24. kola:

OFK Beograd - Vojvodina 1:0 (1:0)
/Batioha 30/

Inđija - Borac 2:0 (1:0)
/Kostić 45, Isidorović 56/

Rad - Spartak Zlatibor voda 1:1 (1:0)
/Jovančić 43 - Vukajlija 90+1/

Hajduk - Smederevo 2:0 (0:0)
/Jovanović 55, Dukić 86/

Sloboda Point Sevojno - Jagodina 2:0
/Lazić 56, Bosman 88/

Metalac - BSK 2:0 (2:0)
/Simović 29, Adamović 38/

Čukarički - Javor 0:1 (0:0)
/Hadžibulić 74/

Partizan - Crvena zvezda 1:0
/Tejgo 62/

TABELA: Partizan 62, Crvena zvezda 59, Vojvodina 56, Rad 45, Spartak Zlatibor voda 36, OFK Beograd 34, Javor 33, Smederevo 31, Sloboda Point Sevojno 31, BSK 29, Jagodina 27, Borac 25, Metalac 19, Hajduk 18, Inđija 17, Čukarički 4.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC