• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Pobjeda za Bjekovića!

Stefan Babović, jedan od najboljih aktera 140. "vječitog derbija", poručuje crveno-bijelima da nije trebalo da potcjenjuju Partizan.

 Babović: Pobjeda za Bjekovića! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana prošli su kroz "pakao" u posljednjih nekoliko nedjelja.

Crvena zvezda je bila u naletu, igrala dobro i ubjedljivo pobjeđivala, dok su crno-bijeli kockali prednost stečenu u jesenjem dijelu sezone i "prošvercovali" se do nekih pobjeda (OFK Beograd, Spartak).

Mnogi su osporavali aktuelne šampione, čak su i mnogi njihovi navijači počeli da sumnjaju, ali je život u Humskoj 1 poslije trijumfa nad Crvenom zvezdom (1:0) postao daleko, daleko ljepši.

"Zgazili smo ih, u fudbalskom žargonu. I to hrabrošću, onim što bi muškarac trebalo da ima. Svih 11, odnosno 22... Ma, svih 30 koji smo licencirani, bili smo tim i pokazali da smo trenutno ubjedljivo, ubjedljivo najbolji u Srbiji. Ne mogu da izdvojim segment u kojem Partizan nije dominirao", rekao je nakon derbija Stefan Babović.

Zvezdina ofanziva na tabeli i u medijima puno je pritiskala Stanojevićeve izabranike. Pokušavali su crno-bijeli da se odupru, ali njihove samouvjerene izjave nisu dobijale potvrdu tamo gdje je najvažnije - na terenu.

Do subote...

"Smatram sebe sportsmenom i uvijek sam za pozitivne izjave, ali mislim da je Zvezda u posljednjih mjesec dana pomalo potcjenjivala Partizan. Kao da nismo bili učesnici Lige šampiona i tri puta zaredom prvaci države", čudi se Babović.

"Kritikovali su nas za igru na Marakani (u revanšu polufinala Kupa), gdje smo se svjesno povukli i prepustili im inicijativu. Ovog puta smo napali Zvezdu, zgazili Zvezdu i još jednom dokazali da smo šampioni".

I u zanosu zbog važne pobjede, Babović nije zaboravio da pomene nekadašnjeg sportskog direktora, kojem, smatra on, ova ekipa Partizana mnogo duguje.

"Izuzetno mi je drago zbog čovjeka koji je svo vrijeme vjerovao u nas, to je Nenad Bjeković. Bio je jedan od rijetkih koji je vjerovao i u trenucima kada smo slabije igrali. Hvala mu na tome".

Crno-bijeli imaju tri boda više od "vječitog rivala", odnosno šest više od Vojvodine. Ali, do kraja prvenstva će u opticaju biti još 18 bodova!

"Taman posla da je titula već osvojena. Možemo sa punim pravom da joj se nadamo, ali ima još mnogo da se igra. Činjenica je da smo pobjedama u tri od četiri derbija ove sezone stekli veliko samopouzdanje", zaključio je (nehotični) asistent kod pogotka Prinsa Tejga.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC