• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli: Sve je na svom mjestu

Krstajić hvali taktičku zrelost ekipe, Stojković objašnjava zašto meč u Kupu nije bio "vječiti derbi", a Lazevski kako je zaradio zavoj na ruci.

 Crno-bijeli: Sve je na svom mjestu Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana jednodušni su u ocjeni da su njihovo prvo mjesto na tabeli, a drugo mjesto Crvene zvezde, realan pokazatelj kvaliteta dva tima.

Što je i očekivano, najodmjerenije o derbiju i "aktuelnom trenutku" priča igrač sa najvećim iskustvom, a to je Mladen Krstajić.

"Ovo je samo korak naprijed, prema tituli, ali još nije ništa gotovo. Ne bismo smjeli da potcijenimo nijednu ekipu. Svakoga respektujemo podjednako i maksimalno ozbiljno ćemo ući već u meč sa Jagodinom", poručio je Krstajić.

Za osvojena tri boda u derbiju Partizan može da zahvali tome što su igrači sproveli u djelo sve zamisli Aleksandra Stanojevića.

"Presudili su taktika i disciplina u igri, koncentracija uprkos velikoj tenziji prije utakmice... Vidjelo se da je ekipa bila spremna i psihološki i taktički i fizički, da je na kraju sve perfektno odradila", dodao je Krstajić.

Veteran je odigrao besprekorno drugo poluvrijeme, dok je u prvom dozvolio Andriji Kaluđeroviću da mu pomogne i uđe u najbolju Zvezdinu šansu na utakmici.

Golman Vladimir Stojković bio je veoma siguran i maksimalno koncentrisan na igru. Vjerovatno mu je u tome pomogao nedolazak Delija na sjevernu tribinu...

"Vidjeli ste da smo najbolji u svakom pogledu, da smo zasluženo tamo gde jesmo. Uprkos pritisku koji smo imali od strane medija, uprkos hajki na sudije..."

Stojković je ponosan na to što u "vječitim derbijima" kao golman Partizana još nije primio gol.

"U derbiju i dalje nula. Nula poraza, nula golova. Kup ne računam, jer to nije 'vječiti derbi'! Zvezda je imala svoje šanse, a meni i ekipi mnogo znači što nam nije zatresla mrežu. Neka pogodi i pet puta u stativu, bitna je pobjeda i da smo blizu titule".

Nekadašnji golman crveno-bijelih kaže da su u Partizanu "znali da će poslije poraza u revanšu Kupa krenuti medijska hajka da smo 'bivši prvaci', a oni Barselona".

"Takođe smo znali da ćemo sve vratiti na svoje mjesto, kao što smo uradili. Nadam se da ćemo nastaviti ovako u ovih šest, sedam utakmica do kraja sezone", zaključio je Stojković.

Aleksandar Lazevski privukao je pažnju novinara kada je svlačionicu napustio sa zavijenom rukom.

"Bilo je veselo, polomio sam neko staklo... Moralo je da se proslavi".

Njegov komentar utakmice bio je kratak i jasan:

"Vratili smo ih tamo gdje im je mjesto. Dakle, sve je po starom, jer ovakav ishod nije ništa novo".

Kao stranac, koji nije odrastao sa rivalitetom Partizana i Zvezde, Prins Tejgo je novi gol i pobjedu u derbiju prihvatio kao profesionalac.

Odbio je sugestiju da je postao "specijalista za Zvezdu".

"Samo sam uradio ono što je bilo do mene, kako bih pomogao timu. Radim ono što trener zahtjeva, radim za ekipu. Važno je da smo sada svi srećni".

Momak koji praktično igra za ostanak u Partizanu sljedeće sezone, odnosno za permanentan transfer iz Hofenhajma, odao je priznanje drugovima.

"Priznajem, želim da se dokažem golovima, ali ne bih u tome uspio bez pomoći saigrača", rekao je Tejgo.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC