• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Ja sam kriv!

"Ako je neko kriv, to sam ja. Ja sam birao igrače", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger poslije još jedne sezone bez trofeja.

 Venger: Ja sam kriv! Izvor: MONDO

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je u ponedjeljak da je on glavni krivac za neuspjeh nejgovog tima protiv Boltona (2:1), kao i da je svjestan da se tim porazom londonski klub najvjerovatnije oprostio od borbe za titulu.

"Ako je neko kriv, to sam ja. Ja sam birao igrače. Imali su veliku želju i ne mogu da kažem da su krivi. Imamo minamalne šanse sada, ali moramo da nastavimo da se borimo", rekao je Venger.

Prije samo dva mjeseca Arsenal je bio u trci za četiri trofeja, ali je poslije poraza u Liga Kupu od Birmingema, uslijedila serija slabijih igara poslije koje su zabilježili samo jednu pobjedu i ispadanje iz Lige Šampiona i FA Kupa.

"Nedostaje nam zrelost, iskustvo i mirnoća u važnim situacijama", rekao je Venger.

Razlika između lidera, Mančester junajteda i trećeplasiranog Arsenala je devet bodova, a ostalo je još četiri kola do kraja prvenstva.

"Tobdžije" će do kraja sezone dočekati Mančester Junajted i Aston Vilu, a biće gost Stouka i Fulama, dok će ekipa Aleksa Fergusona ugostiti Čelsi i Blekpul, a pored Arsenala na strani igrati i sa Blekburnom.

Na neki način, ali ne pomalo "uvijeno", Venger je potvrdio ono što smo dan ranije pisali o novom rezultatskom kolapsu slavnog kluba.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC