• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Sad se kuje titula!

Trener Borca podvukao da će dvije gostujuće utakmice u Tuzli i Prijedoru pokazati da li Banjalučani imaju tim za šampionsku titulu.

 Jagodić: Sad se kuje titula! Izvor: MONDO

Tim Vlade Jagodića teško je izvojevao pobjedu nad gostima iz Banovića (2:1) u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali je zadržao prednost ispred Željezničara od sedam bodova.

"Ne znam kako je Borac igrao prije mog dolaska, možda su ljudi navikli da ovdje gledaju Barselonu. Prije meča sam govorio da Budućnost kvalitetom zaslužuje mnogo višu poziciju od pretposljednjeg mjesta. Uspjeli smo da preokrenemo rezultat i nismo dozvolili da nas Banovićani ugroze, pa vjerujem da je pobjeda zaslužena. Bodovi se pišu, to je ono što ostaje, a sve ostalo treba zaboraviti", rekao je Jagodić za "EuroBlic".

Borac je protiv ekipe iz Banovića bio oslabljen neigranjem Milana Stupara, Leonida Ćorića i njegove zamjene Bojana Petrića, te lijevog beka Vukašina Benovića, ali šef struke crveno-plavih ne želi da traži opravdanje za nešto slabiju igru.

"Vidjeli ste da sam u igru uveo Darka Maletića koji je takođe povrijeđen, zaista je bilo teško jer nam je uža odbrana bila desetkovana. Međutim, uvijek sam govorio da Borac ima 22 podjednaka igrača i zbog toga ne treba tražiti nikakav alibi".

Jagodić je podvukao da se u naredna dva kola kuje šampionski pehar.

"Slijede utakmice protiv Slobode i Rudara u gostima i one će biti odlučujuće za titulu. Na mojim igračima je da se pokažu u ta dva meča, a poslije njih će se znati da li Borac ima tim za titulu", zaključio je trener Banjalučana.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC