• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajević i Barbarez "ubjeđuju" FS RS

Ambasadori bh. fudbala Duško Bajević i Sergej Barbarez prisustvovaće sastanku članova Komiteta za normalizaciju FS BiH s predstavnicima Fudbalskog saveza Republike Srpske.

 Bajević i Barbarez "ubjeđuju" FS RS Izvor: MONDO

Jedina tema sastanka biće traganje za rješenjem koje će dosvesti do usvajanja novog statuta FS BiH i samim tim i ukidanja suspenzije od strane FIFA i UEFA.

"Kao i na sastanku s predstavnicima iz Federacije BiH održanom prošle sedmice i ovom sastanku prisustvovaće kompletan Komitet za normalizaciju predvođen Ivicom Osimom i Darkom Ljubojevićem. U Sarajevo je tim povodom stigao Bajević, a očekujemo i Barbareza. Delegaciju FS RS činiće predsjednik Mile Kovačević, potpredsjednici Milorad Sofrenić i Staša Košarac, te generalni sekretar Rodoljub Petković", rekao je gensek FS BiH Jasmin Baković za "Nezavisne novine".

On je takođe potvrdio ranije najave medija da je Komitet za propise FS BiH zaključio da će isti delegati Skupštine, koji su bili protiv novog Statuta biti pozvani za novo zasjedanje 26. maja u Sarajevu.

"To je u skladu s važećim statutom. Očekujemo da će biti imenovani i delegati iz Hercegovačko-neretvanskog kantona jer je njima naloženo da do 1. maja održe sjednicu Skupštine i riješe ovo pitanje", dodao je Baković.

Sastanak Komiteta za normalizaciju i predstavnika FS RS počinje u utorak u 11 časova u sarajevskom hotelu "Art".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC