• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić o povlačenju: Nemam komentar!

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić odbio je da prokomentariše pisanje "Sporta" i "Večernjih novosti" da se povlači sa te funkcije.

 Lukić o povlačenju: Nemam komentar! Izvor: MONDO

"Vladan Lukić najobiljnije razmišlja o povlačenju sa funkcije predsednika Crvene zvezde", glasila je prva rečenica teksta koji je u izdanju od utorka objavljen u beogradskom sportskom listu "Sport".

Dalje u tekstu, uz opasku da "nije bilo moguće provjeriti ovu informaciju na našem najvećem stadionu", stoji i da "prvi čovjek kluba iz Ljutice Bogdana izvjesno vrijeme planira varijantu po kojoj bi jedno od najužarenijih fotelja sprskog fudbala prepustio drugome", kao i da je "poraz u posljednjem vječitom derbiju izgleda kap koja je prelila čašu".

Ovu informaciju istog dana objavile su i "Večernje novosti".

U kojoj mjeri je ovo moguće, odnosno tačno?

"Takvim stvarima ne želim da pridajem na značaju, tako da je moj odgovor: 'Nemam komentar'", rekao je predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić za MONDO.

Lukić nije želio da ulazi u to ko je plasirao ovu informaciju.

Ipak, MONDO u Crvenoj zvezdi saznaje da je tačnost ove informacije "nula odsto" i da će uprava kluba, sa Lukićem na čelu, nastaviti da radi na projektu oporavka kluba, koji je započet krajem maja 2009. godine. Klub, koji je u tom trenutku hodao po ivici egzistencije, nepune dve godine kasnije plovi mirnim vodama, sa perspektivnim trenerom Robertom Prosinečkim, djelimično saniranim dugovima, zvučnim generalnim sponzorom Gaspromom i ekipom, čija je vrijednost na tržištu desetostruko uvećana od one koja je naslijeđena.

I još dosta toga.

Jedino što Lukićevoj upravi nedostaje, a to očigledno navijače najviše boli, su plasman u evro-kupove i titula prvaka Srbije, koja nije osvojena dve godine prije dolaska aktuelne uprave i vjerovatno neće biti osvojena ni u drugoj sezoni mandata aktuelne uprave.

Zbog toga, navijači Crvene zvezde podijeljeni su na one koji smatraju da je za dve sezone ova uprava "morala" da uzme jednu titulu i na one koji imaju stav da je to bilo nerealno s obzirom na to u kakvom je Zvezda organizacionom, kadrovskom i finansijskom rasulu bila tog maja 2009. godine.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC