• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Grubijani su namjerno prebili Evandra!

Brazilac će zbog povrede u derbiju morati da pauzira mjesec dana. Adžić: "Namjerno su ga povrijedili, a sudija je to gledao!".

 ZVEZDA: Grubijani su namjerno prebili Evandra! Izvor: MONDO

Brazilac Evandro Goebel odigrao je tek dvadesetak minuta "vječitog derbija" protiv Partizana u Humskoj u subotu, 23. aprila i njegov prinudni izlazak iz igre zbog povrede, trener crveno-bijelih Robert Prosinečki potom je okarakterisao kao možda i presudan za gubitak igre njegovog tima i na kraju poraza od crno-bijelih.

Crvena zvezda je u utorak saopštila da je Evandro teđe povrijeđen - ima naprsnuće na mišiću dugačko čak sedam centimetara zbog čega će morati da pauzira mjesec dana.

Sportski direktor Zvezde Ivan Adžić oglasio se putem klupskog sajta rekavši da će probati da Evandra vrate u igru što je ranije moguće, ali je istakao i da su igrači Partizana imali jasnu namjeru da onesposobe Brazilca.

"Rezultati medicinskih pregleda Evandra Goebela pokazali su da mu je pokidan mišić lista što prema prvim procjenama zahtijeva pauzu od mjesec dana... Naš ljekarski tim će pokušati da učini sve da period oporavka Maestra skrati - ne ugrožavajući njegovo zdravlje. Ovim putem želim da ukažem javnosti da je Evandro namjerno povrijeđen jer je od prvog minuta derbija bila jasna namjera igrača Partizana da ga grubim i divljačkim startovima izbace iz igre. U prvih 15 minuta igre Evandro je bio meta čak četiri varvarska starta, a sudija je sankcionisao tek peti - žutim kartonom", rekao je Adžić.

On je uputio riječi kritike na račun sudije Slobodana Veselinovića zato što je dopustio "grube startove nad Evandrom" i to "iz samo njemu poznatih razloga".

"Ko vidi Evandrovu nogu - svu u modricama i ranama - zna o čemu govorim. Pokušaj da se Evandru ugrozi karijera samo zato što je majstor govori o tome u šta se pretvorio srpski fudbal. Svuda u svijetu se majstori štite, a grubijani kažnjavaju. Tako se čuva fudbalska igra. Zapanjeni smo da sudija Veselinović to nije uradio, da sudijska organizacija i danas ćuti, a da se FSS pravi kao da se ništa nije desilo. Pošto niko ne štiti Zvezdine igrače, radićemo to sami. Ako neko misli da Zvezda neće odgovarati na ovakve stvari grdno se vara", poručio je Adžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC