• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mali Čava": Došao sam u Kjevo da ne igram

Miloš Dimitrijević pozajmljen ekipi iz Verone da bi učio jezik, igrao prijateljske utakmice...

 "Mali Čava": Došao sam u Kjevo da ne igram Izvor: MONDO

Miloš Dimitrijević je zimus otišao iz Rada u Kjevo na pozajmicu. Bliži se kraj sezone u Seriji A, a "mali Čava" još nije debitovao za ekipu iz Verone.

Dimitrijević je u razgovoru za "Novosti" otkrio nevjerovatan podatak - nije bilo ni planirano da igra ovog proljeća!

"Takav je dogovor. Znam da ste iznenađeni, ali došao sam u Veronu na pozajmicu da bih trenirao, igrao prijateljske mečeve, naučio jezik i pripremio se za narednu sezonu. Klub je na mojoj poziciji već imao igrače i ja im nisam preko potreban, ali me vide kao perspektivnu i dobru investiciju", počeo je sin legendarnog fudbalera Parizana, Zorana Čave Dimitrijevića.

Upitan zašto je pristao na takvu opciju, 27-godišnji kreator igre je odgovorio:

"E, to je tek duga priča. Nisam u prvi mah želio ni da čujem za ovakvu pozajmicu. Onda me je pozvao predsjednik kluba, pa me je ubjeđivala njegova supruga koja zna francuski. I - nekako me slomiše. Povukao me je 'miris' Serije A, i činjenica da u ovom klubu, koji nije vrhunski poput Intera, Milana ili Juventusa, mogu da se izborim da igram i da napravim karijeru. Uvjerio sam se u to do sada na treninzima".

Dimitrijević je na Banjici igrao odlično, dobio čak i poziv za srpsku reprezentaciju... A sada strijepi. Mada, vjeruje da će ostati u Veroni.

"Opcija za otkup ugovora je, čini mi se, 25. maj, i kako sada stvari stoje, Kjevo će me zadržati. Što se tiče treninga, prijateljskih mečeva, odnosa sa trenerom i sportskim direktorom, sve je u najboljem redu. Jedino me ubi što ne igram utakmice. Uželio sam se tog takmičarskog fudbala, ali se nadam da ću uskoro konačno zaigrati".

Možda mu se ostvari želja.

"S obzirom na to da nam je malo potrebno da obezbijedimo opstanak, rečeno mi je da ću igrati u nekoliko posljednjih mečeva. Meni je to u cijeloj mojoj priči i logično, jer će klub htjeti da me vidi i u borbi za bodove prije nego što se odluči da me otkupi od Rada. Uglavnom, to je moja dosadašnja italijanska priča, i nadam se da je ovo neigranje ulog za lijepu budućnost", završio je Miloš Dimitrijević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC