• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raul: U revanšu je sve moguće

Napadač Šalkea vjeruje da njegov tim može da nadoknadi "minus" iz prvog meča polufinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

 Raul: U revanšu je sve moguće Izvor: MONDO

Fudbaler Šalkea Raul Gonzales Blanko rekao je da vjeruje da njegova ekipa može da se plasira u finale Lige šampiona, uprkos porazu od Mančester junajteda (0:2), u prvoj polufinalnoj utakmici.

"U revanšu je sve moguće. Ne znamo šta može da se dogodi - penal za nas, isključenje nekog fudbalera Mančestera. U fudbalu ništa nije nemoguće", rekao je Raul uoči revanš meča polufinala koji je na programu 4. maja na Old Trafordu.

"Očekivali smo drugačiji ishod, ali smo srećni jer smo igrali na svom nivou. Jedini problem je što je Mančester junated igrao na drugačijem nivou", dodao je 33-godišnji napadač, koji je sa bivšim klubom Real Madridom tri puta osvajao najelitnije evropsko takmičenje.

Raul je rekao da žali što je njegova ekipa za dva minuta primila dva gola, ali da su navijači ponosni na rezultate kluba i plasman u Ligu šampiona.

"Žalimo što nismo stvorili dovoljno šansi za gol, kao i zbog toga što smo primili dva gola za dva minuta. Navijači su ponosni plasmanom u polufinale. Sve smo pokušali, to su oni shvatili i poslije utakmice su nas lijepo pozdravili", dodao je Raul.

Utakmica na Old Trafordu mogla bi da bude posljednja za Raula u Ligi šampiona, pošto se Šalke trenutno nalazi na 10. mjestu na tabeli Bundeslige i nema šanse da se plasira u elitno takmičenje sljedeće sezone.

"Ne bi me mnogo boljelo da igram posljednju utakmicu Lige šampiona na Old Trafordu. Želimo da završimo takmičenje tako što ćemo protiv velikog rivala, na velikom stadionu u fantastičnoj atmosferi pokazati kvalitet", rekao je napadač Šalkea.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC