• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manuel Nojer - dečko koji obećava

Golman Šalkea briljira posljednjih mjeseci. Stručnjaci tvrde da mu se smiješi sjajna karijera, a on skromno prima pohvale u želji da dostigne slavu Jensa Lemana.

 Manuel Nojer - dečko koji obećava Izvor: MONDO

Manuel Nojer - o njemu svi pričaju prethodnih nedjelja. Poslije sjajnih odbrana na meču protiv Intera u četvrtfinalu Lige šampiona, golman Šalkea briljirao je i na prvom duelu polufinala protiv Mančester junajteda.

Talentovani mladić iz Gelzenkirhena skuplja pohvale za svoj rad, a potvrda koliko zaista vrijedi stigla je i od velikog ser Aleksa Fergusona, koji je izjavio da Mančester junajted nikada nije igrao protiv boljeg na golu.

Njegova cijena raste gotovo svakog dana, kao i broj velikih klubova koji ga žele u svojim redovima. I Mančester je na toj listi, a Nojer se već zvanično obećao Bajernu iz Minhena. Gazde Šalkea, svjesne da neće moći da ga zadrže u svojim redovima, spremne su da ga puste godinu dana prije isteka ugovora, pa zadovoljno trljaju ruke, budući da su mu "podigli cijenu" i debelo će profitirati od toga.

Nojer (25), za koga tvrde da je skroman momak, sa dvije godine dobio je svoju prvu fudbalsku loptu i od tada je ne ispušta. Uvijek se divio velikom Jensu Lemanu, čije je mjesto u reprezentaciji zvanično preuzeo prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, prije nego što je sa uspjehom nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije Njemačke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC