• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trojicu fudbalera Borca čekaju novi ugovori!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejanu Melegu, Amaru Begiću i Luki Cucinu na kraju aktuelne sezone u mtel Premijer ligi Bosne i Hercegovine ističu ugovori sa Borcem.

 Dejan Meleg Amar Begić i Luka Cucin ostaju u FK Borac  Izvor: Mondo/Slaven Petković

Čelnici banjalučkog kluba počeli su pregovore s trojicom fudbalera Dejanom Melegom, Amarom Begićem i Lukom Cucinom kako bi ih zadržali na Gradskom stadionu.

Njih trojica su veoma blizu ostanka u Banjaluci i naredne sezone i situacija će biti jasnija naredne sedmice, prenijele su "Nezavisne novine".

Meleg je u Borac došao u oktobru 2020. nakon što je nekoliko mjeseci bio bez kluba nakon rastanka sa Crvenom zvezdom. Ove sezone je za Borac u svim takmičenjima odigrao 37 utakmica i postigao šest pogodaka i tome dodao jednu asistenciju.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

  Begić je u Borac došao prošlog ljeta iz ekipe Mladosti Doboj Kakanj i ove sezone je jedan od ponajboljih igrača crveno-plavih. 21-godišnji vezista je odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima ove sezone i na kontu ima jedan pogodak i dvije asistencije.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

  Ništa manje bitan šraf ove ekipe nije ni Cucin koji je u januaru ove godine stigao iz Vojvodine i na pet utakmica drugog dijela sezone jer 23-godišnji defanzivac pokazao da na njega može ozbiljno da se računa.

U Borcu već aktivno razmišljaju i o ljetnim pojačanjima, ali će mnogo toga biti jasnije kada se završe razgovori sa aktuelnim igračkim kadrom, te kada bude jasna situacija oko šefa stručnog štaba. Ranije je objavljeno da će novi trener crveno-plavih biti Nenad Lalatović umjesto Tomislava Ivkovića.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC