• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne vjerujem iz hiljadu razloga, ali nadu ne gubim: Stanojevićeva poruka pred posljednje kolo Superlige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli će biti spremni i motivisani za posljednji meč Superlige na stadionu u Humskoj, uvjerava njihov trener

 Aleksandar Stanojević najavio utakmicu Partizan Radnički Niš Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

U posljednjem kolu Superlige, Partizan igra protiv Radničkog iz Niša za osvajanje titule, uz svijest o tome da ishod trke za prvaka manje zavisi od njega, a više od Crvene zvezde. U nedjelju od 18.30 časova, oba "vječita rivala" zaigraće na svojim stadionima, a pobjeda ili remi Crvene zvezde protiv Voždovca vratiće trofej namijenjen prvaku na stadion "Rajko Mitić".

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević poručio je nakon prošlog meča da je titula Partizanu "oteta" i da više ne vjeruje u to da će je njegov tim osvojiti, a ove subote je dodao da to ne znači da odustaje od borbe i nadanja da bi crno-bijeli ipak mogli da se raduju na kraju.

Možda će vas zanimati

"Ja sam rekao da ne vjerujem iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam, ali nadu ne gubim. Nećemo rotirati zbog sljedeće utakmice, nikad nismo odmarali, već nam je sljedeća uvijek bila najvažnija. Izvešćemo najjači sastav da bismo mogli da pobijedimo Radnički", rekao je Stanojević.

"Čeka nas posljednja utakmica u našem prvenstvu, gdje još matematički imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo motivisani i nadamo se najboljem", kratko je rekao Stanojević u uvodu u meč.

Radnički će sa druge strane igrati za bod koji bi mu bio dovoljan za četvrto mjesto. "Očekujem motivisan Radnički, imaju utakmicu koja im znači Evropu bez da zavise ni od koga. Takođe, i mi ćemo biti maksimalno motivisani", dodao je Partizanov trener.

Vezista Bibras Natho je "rovit" zbog povrede i pitanje je da li će moći da igra, a Stanojević nije mogao da da konkretan odgovor o njemu. "Ne znamo u kakvom će stanju biti, sačekaćemo i danas i ovih dana, da vidimo kako će to izgledati dalje," objasnio je on.

Da li vjeruje da bi Voždovac mogao da iznenadi kao što je Crvenoj zvezdi zakomplikovao život i pobijedivši je na kraju sezone 2016/17?

"Sad nešto ne vjerujem u te stvari što se tiče istorije, vjerujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac sa specifičnim stilom igre. Vjerujem da može uvijek da iznenadi."

Stanojević je bio upitan i koliko će biti teško motivisati ekipu da igra za titulu u utakmici u kojoj ne zavisi od nje da li će biti prvak.

"Mnogo je lakše pripremiti ekipu u trenutnoj situaciji nego kad vam u posljednjem kolu neko bježi deset bodova. Mnogo je lakša ova varijanta."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC