• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim: FS RS ne traži nemoguće

Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim zadovoljan poslije posjete Banjaluci.

 Osim: FS RS ne traži nemoguće Izvor: MONDO

"Iz Fudbalskog saveza Republike Srpske ne traže nemoguće. Njihov nastup i ono što su tražili u Banjaluci, na što su pristali i sami predložili, pokazuje da ništa nije nemoguće, rekao je za "Nezavisne" Ivica Osim, koji je u Banjaluci obavio razgovore se predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i čelnicima FS RS.

Predstavnici FS RS nakon razgovora u Banjaluci istakli su da pitanje jednog predsjednika N/FS BiH nije jedini i ključni problem. Iz RS su spremni prihvatiti takvu vrstu promjena statuta, ali bitne odluke, uključujući i pitanje izbora predsjednika, moraju biti donošene bez preglasavanja, odnosno tročetvrtinskom većinom.

"Ne znam hoće li FIFA i UEFA prihvatiti sugestije i zahtjeve i ne želim da prognoziram. Mi ćemo im prezentovati, ne samo ono o čemu smo razgovarali u Banjaluci, već sve što smo do sada napravili. Treba im prikazati šta smo pokušali, a oni sami neka zaključe jesmo li napravili ikakav pomak naprijed. Ja mislim da ga ima. Ako ništa, otišli smo i porazgovarali s ljudima koji mogu da budu vrlo bitni u cijeloj ovoj priči", rekao je Osim i dodao:

"Na neki način smo i senzibilizirali ljude koji su sjedili do sada u bh. fudbalu. Oni su i do sada znali o čemu se radi, ali su vjerovatno imali neko drugačije mišljenje i vjerovatno će sada malo 'omekšati'. Mislim, prije svega, na delegate u Skupštini.". (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC