• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sporting nudi pet miliona za Stefana Savića!

Partizan ima ponudu Sportinga iz Lisabona koji želi da angažuje Stefana Savića. Portugalci spremni da plate pet miliona evra, crno-bijeli traže deset.

 Sporting nudi pet miliona za Stefana Savića! Izvor: MONDO

Mladen Krstajić najavio je povlačenje na kraju sezone. Odlazak u igračku penziju pouzdanog defanzivca, nema sumnje, oslabiće Partizanovu zadnju liniju. Međutim, ono što bi moglo još više da zabrine navijače "parnog valjka" je sve veće interesovanje bogatih evropskih klubova za Stefana Savića i njegov prijevremeni odlazak iz Partizana.

Mladi Crnogorac ima ponudu da već na ljeto napusti Humsku, piše "Sportski žurnal". Jedino pitanje je može li Partizan da se odupre bogatim ponudama.

"Tačno je, Sporting je zainteresovan za Savića", kaže poznati menadžer Zoran Stojadinović.

"Skauti portugalskog kluba pratili su Savića na nekoliko proljećnih utakmica i žele da ga angažuju već na ljeto. Spremni su da plate pet miliona evra, ali Partizan traži deset za svog igrača. To je u redu, poštujem odluku ljudi u Humskoj", dodao je on.

Ponuda za Savića ima sa svih strana, a njegova želja je Italija.

"Kada dođe vrijeme za rastanak sa Partizanom volio bih da odem u Italiju. Mislim da mi taj fudbal odgovora, ali se ne bih bunio i da završim u nekom drugom klubu iz pet najjačih liga", kaže Savić.

Stefan Savić (rođen 8. januara 1991) je na početku ove sezone stigao u Partizan iz BSK-a. Svojevremeno je nekoliko dana proveo u kampu Arsenala, gdje je trenirao sa prvotimcima "tobdžija", ali ga Arsen Venger ipak nije angažovao.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC