• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizan u Jagodini, Zvezda u nedjelju

Superliga nastavlja se za vikend utakmicama 25. kola. Vojvodina dočekuje Rad, Partizan gost Jagodine, Zvezda u nedjelju protiv Hajduka.

 JSL: Partizan u Jagodini, Zvezda u nedjelju Izvor: MONDO

Derbi 25. kola Superlige igra se u Novom Sadu, gdje će trećeplasiranoj Vojvodini gostovati četvrtoplasirani Rad. "Građevinari" zaostaju devet bodova za "lalama", a istu prednost oni imaju u odnosu na Spartak.

Utakmica na stadionu Karađorđe imaće mnogo veći značaj za Vojvodinu, koju samo trijumf ostavlja u borbi za titulu.

Voša je u prošlom kolu neočekivano poražena od OFK Beograda (0:1), čime je opet pala na šest bodova zaostatka od Partizana. Prednost Rada može da bude i činjenica da u "srpsku Atinu" dolazi rasterećen, jer je prošlonedjeljnom pobjedom protiv Spartaka praktično obezbijedio kvalifikacije za Ligu Evrope.

Partizan je prošle subote u 140. "vječitom" derbiju pobijedio Crvenu zvezdu (1:0) i tako se ponovo našao usamljen na prvoj poziciji. Šampion je gost Jagodine, koja je prilično sigurna na 11 poziciji sa 27 bodova.

Od prošlog kola samo je Rad neporažen ovog proljeća. Zvezda je porazom od crno-bijelih napravila veliki korak u nazad, a u nedjelju im u goste dolazi Hajduk, jedina ekipa koja ih je uz Partizan pobijedila u prvenstvu. Jesenas je u Kuli bilo 2:0 za Hajduk, koji se šest kola prije kraja grčevito bori za opstanak.

Inače meč na "Marakani" je jedini koji se igra u nedjelju.

Spartak će ugostiti Borac iz Čačka, koji nije pobijedio u prethodne tri utakmice i nalazi se na 12. mjestu Super lige. Bodove spasa u borbi za opstanak pokušaće da osvoji Inđija, koja će kao gost igrati protiv posljednjeplasiranog Čukaričkog.

Još jedna ekipa koja strepi za opstanak je Metalac. Milanovčani neće imati nimalo lak zadatak u subotu kada će se za bodove boriti u Ivanjici. Javor je bez poraza još od 20. kola i utakmice sa Crvenom zvezdom. Klub iz Ivanjice nalazi se u seriji od tri pobjede i jednog remija.

OFK Beograd gostovaće ekipi Smedereva. "Oklopnici" imaju tri boda manje od "romantičara". U utakmici za prestiž BSK će ugostiti Slobodu Sevojno Point.

PAROVI 25. KOLA:

Jagodina - Partizan (15h - RTS)
Smederevo - OFK Beograd (15h - Arena)

Od 17 sati:

Čukarički - Inđija
Javor - Metalac
BSK - Sloboda SP
Vojvodina - Rad
Spartak - Borac

Nedjelja:

Crvena zvezda - Hajduk (18h - Prva TV)

TABELA: Partizan 62, Crvena zvezda 59, Vojvodina 56, Rad 45, Spartak Zlatibor voda 36, OFK Beograd 34, Javor 33, Smederevo 31, Sloboda Point Sevojno 31, BSK 29, Jagodina 27, Borac 25, Metalac 19, Hajduk 18, Inđija 17, Čukarički 4.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC