• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real raspalio po Barsi: Foliranti!

Na tužbu Barselone protiv Žozea Murinja, Madriđani odgovorili objavljivanjem snimka na kojem se vidi kako igrači gostujućeg tima simuliraju prekršaje.

 Real raspalio po Barsi: Foliranti! Izvor: MONDO

Realu je prekipjelo!

Klub iz Madrida žaliće se Uefi na "kontinuirano nesportsko ponašanje fudbalera Barselone, koji su glumili grube prekršaje sa ciljem da dovedu u zabludu glavnog sudiju utakmice, što je kasnije dovelo do isključenja našeg igrača Pepea".

"Kraljevi" su na svom sajtu objavili snimak, kojim žele da dokažu kako nije bilo kontakta između Pepeove kopačke i cjevanice Danija Alveša.

"Mnogo toga je ispričano o tom prekršaju, ali slika govori više od riječi. Snimak jasno pokazuje da je Pepe startovao na 'ničiju' loptu i prilikom starta dotakao samo nju. Alveš je u velikom bolu iznesen sa terena na nosilima, a pošto je Pepeu pokazan crveni karton, vratio se u igru kao da se ništa nije dogodilo".



Real navodi da to nije bila jedina sporna scena. Na njihovom snimku vidi se kako Pedro pada držeći se za lice, mada ga je Arbeloa udario ramenom u rame, na šta je kompletna klupa Barselone ustala i protestovala.

"Ružna scena, koja je postala običaj", prokomentarisali su Madriđani, podsjetivši da je pet minuta prije toga Buskets naskočio Marselu na leđa i odbio se od njega držeći obje ruke na licu.

"Još jedan nesportski potez, kojim je doliveno ulje na vatru, a sudiji ostavljeno da je gasi kako zna i umije. To je trajalo 90 minuta, što su mogli da vide i milioni TV gledalaca širom svijeta".

Real je citirao "tvitove" poznatih sportista, koji su takođe osudili glumu igrača Barselone.

"Ovo padanje je sramotno. Ako ikada budete vidjeli kako me iznose sa terena i kako poslije toga trčim da se vratim u igru, imate zeleno svjetlo da me pokosite sa obje noge", poručio je štoper Mančester junajteda Rio Ferdinand.

Njegov saigrač Majkl Oven dodao je da bi Pepe dobio samo žuti karton, da je Alveš odmah ustao na noge.

"Njegov potez neće obradovati mnoge ljubitelje fudbala, ali su navijači Barse vjerovatno srećni".

"Dani Alveš, ti si sramota. Valjaj se po travi još malo!", napisao je jedan od najboljih svjetskih golfera, Irac Rori Mekilroj.

Revanš utakmica na programu je u utorak na Nou Kampu, gdje će Katalonci braniti prednost od 2:0.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC