• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Meč sezone u Jagodini

Trener Partizana Aleksandar Stanojević smatra da bi utakmica u Jagodini mogla da bude ključna u borbi za titulu.

 Stanojević: Meč sezone u Jagodini Izvor: MONDO

Partizan je prošle subote pobijedio u 140. "vječitom" derbiju i šest kola prije kraja Superlige ponovo se osamostalio na vrhu tabele sa tri boda više od Crvene zvezde.

Za razliku od mnogih, koji su meč sa crveno-bijelima proglasili ključnim u šampionatu, u Humskoj nisu tako mislili. I prije utakmice sa Zvezdom u Partizanu su tvrdili da derbi neće riješiti šampiona. Sedam dana kasije, Aleksandar Stanojević misli da je ključ prvenstva u Jagodini.

"Nastavljamo niz važnih utakmica na putu ka našem cilju. Jagodina je uvijek bila jedno od najtežih gostovanja, gdje smo tradicionlano najteže izlazili na kraj sa protivnikom. Ovo je jedan od ključnih mečeva za rasplet prvenstva i biće nam potrebna velika pomoć navijača", rekao je trener Partizana.

Stanojević protiv Jagodine neće moći da račina na Sašu Ilića i Aleksandra Lazevskog, koga će zamijeniti Džozef Kizito.

"Najteže je ostati na vrhu i tačno je da smo dobili samopouzdanje pobjedom nad najvećim rivalom. Ali oprezni smo, ovo ne smijemo da izgubimo, jer će nas svaki kiks ponovo dovesti u egal sa rivalima", naveo je Stanojević.

"Navikli smo na neizvjesne završnice, ali u subotu ćemo igrati bez nervoze, nećemo da gubimo glavu, jer možemo da dobijemo svakog protivnika", dodao je on.

Stanojević je ponovio da je osvajanje prvenstva i dalje prioritet u odnosu na finale Kupa, protiv Vojvodine 11. maja, iako Partizan želi da osvoji "duplu krunu".

"Još je daleko Kup, ali svakako da ne možemo i ne smijemo da kažemo da nas ne interesuje finalna utakmica tog takmičenja", istakao je on.

Utakmica 25. kola Super lige Srbije Jagodina - Partizan igra se u subotu od 15 sati. Zbog velikog interesovanja očekuje se da će stadion biti pun.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC