• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Neću iz Zvezde, trka nije gotova

Robert Prosinečki izjavio je uoči utakmice sa Hajdukom (nedelja, 18.00) da još dugo planira da bude šef stručnog staba crveno-bijelih.

 Prosinečki: Neću iz Zvezde, trka nije gotova Izvor: MONDO

"Ja sam trener Crvene zvezde, imam ugovor još dve godine i nijednog trenutka nisam pomislio da odem. Naravno da sam pročitao tekstove o interesovanju Dinama, ponudu Zdravka Mamića od 750.000 evra, ali to me ne zanima. Ostaću u Zvezdi", rekao je Prosinečki.

On je dodao da mu je drago što u klubu cijene šta je uradio za tri-četiri mjeseca, ali da još nije produžio ugovor, kao i da očekuje da to učini kada se završi sezona.

Na utakmici sa Hajdukom iz Kule Prosinečki očekuje "povratak na pobjednički kolosjek".

"Poslije poraza od Partizana i veoma lošeg drugog poluvremena u derbiju, želimo da pobijedimo Hajduk i ostanemo u igri za šampionsku titulu. Vidim da svi smatraju da je trka riješena, ali ja ne mislim tako. Ostalo je još šest utakmica, dovoljno je bodova u igri. Ni Partizanu neće biti lako, recimo protiv Jagodine već u subotu".

Strateg Crvene zvezde osvrnuo se i na tenziju koja se podigla između "vječitih rivala" i optužbi da su fudbaleri Partizana namerno povrijedili Brazilca Evandra.

"Normalno je da postoji tenzija i biće je još više. Uostalom, postojala je i kada sam bio fudbaler i sada kada sam trener. Tenzija postoji između Reala i Barselone, pa je normalno da je ima i kad igraju Zvezda i Partizan. Mislim da su išli grublje na Evandra, možda ja to preuveličavam, ali to je moje mišljenje", rekao je Prosinečki.

Prema njegovim riječima, druga stvar je da li je zbog toga Brazilac povrijeđen.

Prosinečki se osvrnuo i na izostanak Delija u 140. derbiju.

"To sigurno nije razlog zbog kojeg smo izgubili, ali uvjeren sam da bi bilo drugačije da smo imali podršku. Ne kaže se uzalud da je publika 12. igrač. Očekujem navijače u velikom broju već protv Hajduka i nadam se da će do kraja sezone biti uz nas".

Posljednja utakmica 25. kola Jelen Superlige igra se u nedjelju od 18 časova na Marakani.

Prosinečki je naveo da će morati da mijenja sastav tima, zato što Kadu i Duško Tošić pauziraju zbog žutih kartona, Evandro je povrijeđen, a Uroš Ćosić odsutan zbog obaveza prema omladinskoj reprezentaciji Srbije.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC