• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznala Klopa uz pivo, iste godine su se vjenčali: Upoznajte učiteljicu (48) zbog koje je Jirgen ostao u Liverpulu!

Autor Haris Krhalić

Ne pojavljuje se često u javnosti, ali je uvijek tu kada njen suprug donosi najvažnije odluke.

 Jirgen Klop žena Izvor: Profimedia

Menadžer Liverpula Jirgen Klop (54) priprema se za subotnje finale Lige šampiona protiv Real Madrida i za to vreme, kao i svih prethodnih godina, ima veliku podršku svoje supruge, Ule Sandrok (48), sa kojom je u braku od 2005. To je njegov drugi brak, jer je prethodno bio sa Sabine, sa kojom ima sina, Marka, rođenog 1988.

Jirgen i Ula odavno privlače veliku pažnju, a njena živopisna biografija interesantna je svima. Kao i njen suprug, i ona ima sina, Denisa, iz prvog braka, a zanimljvo je da je harizmatičnog trenera upoznala te iste 2005, u jednom pabu na Oktobarfestu. 0na se ne izlaže velikoj pažnji javnosti, pa su informacije o njoj uglavnom šture i sažete u crtice iz biografije.

Ula je nekad radila kao učiteljica, ali sada je poznata spisateljica i autorka je knjige o dečaku koji nalazi magičnu fudbalsku loptu koja ga pretvara u fantastičnog igrača. Osim toga, poznata je i po aktivnom humanitarnom radu, pa je svojevremeno bila nazivana i "Prvom damom Bundeslige", jer je u vreme dok je Klop radio u Borusiji Dortmund ona mnogo vremena posvećivala pomaganju drugima.

Nedavno objavljujući da je potpisao novi ugovor sa Liverpulom, Klop je saopštio da je ostao jer Ula želi da ostane, "a kada supruga to hoće, onda kao dobar suprug morate da joj ostvarite želju", naglasio je Nemac.

Sandrok je toliko požrtvovano pomagala drugima, da je svojevremeno radila kao učiteljica i bolničarka u Nairobiju, u Keniji. Takođe, u Engleskoj je donirala vaučere za hranu u vrednosti od 1.000 funti i posvetila ih radnicima jednog lanca supermarketa koji su bili pogođeni koronom. Dok im je uručivala pomoć nije želela da je snimaju, slikaju, ni da daje izjave.

Ipak, navijači Liverpula mogu da je vide povremeno, jer dolazi na proslave titula svog supruga i zajedno uživaju u njegovim velikim trijumfima i titulama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC