• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša pred Rad: U problemima smo, ali moramo

Neugodni Rad dolazi na "Karađorđe" na noge oslabljenoj Vojvodini. "Lale" žele da ponište loš utisak sa Karaburme.

 Voša pred Rad: U problemima smo, ali moramo Izvor: MONDO

U velikim kadrovskim problemima, Vojvodina u subotu dočekuje Rad u nadi da će sačuvati kakvu-takvu nadu da bi mogla da se domogne titule šampiona Srbije.

Rad je neugodan rival za Vojvodinu. "Lale" nemaju pobjedu nad "građevinarima" gotovo četiri godine, a i u prvom dijelu sezone Vojvodina je poklekla jedino na Banjici.

Motiva na strani ekipe Zorana Milinkovića ima na pretek, ali je Vojvodina u velikim kadrovskim problemima. Zbog kartona neće igrati Dejan Karan (isključen protiv OFK Beograda), kao i Danijel Mojsov (parni žuti kartoni). Takođe, Gruzijac Giorgi Merebašvili sigurno neće početi utakmicu, jer ima nekih zdravstvenih problema. Biće na klupi, ali je pitanje da li će ulaziti u igru.

Posljednju liniju Vojvodine u meču protiv Rada činiće Milko Novaković i Branislav Trajković.

"Očekujem pravu reakciju igrača na lošu utakmicu koju smo ostavili iza sebe. Želimo da damo maksimum i ako budemo na tom nivou vjerujem da ćemo pobijediti. Sa mnogo respekta mogu da pričam o ekipi Rada, dobro igraju, stabilni su, sa nekoliko izuzetnih igrača, poput Baneta Jovanovića, Stanojevića...Jako dobar, izbalansiran tim, koji je na pragu da izbori plasman u Evropu", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Trener Vojvodine je ukazao na neugodnu tradiciju koju Vojvodina ima sa Radom.

"Rad voli da igra u Novom Sadu i čini se da će bez respekta ući u meč sa nama i mi smo svjesni toga. Vjerujem da moji igrači imaju veliku želju da sve učine ne bi li došli do optimalne opcije", rekao je Milinković.

Poslije poraza od OFK Beograda, Milinković je imao razgovor sa igračima. Jasno im je gdje su griješili i kako su igrali.

"Pobjeda protiv Rada nam donosi i matematički obezbijeđen plasman u Evropu, a važna nam je i zbog niz drugih razloga", dodao je Milinković i pozvao navjače da pomognu ekipi: "Silniji smo sa njima".

Vuk Mitošević je takođe istakao da je Rad uigrana ekipa, ali i da Vojvodina isključivo zavisi od svoje igre.

"Uprkos kadrovskim problemima, mi idemo na pobjedu kao i u svakom meču. Uz podršku navijača, nadam se da ćemo do nje i doći", rekao je Mitošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC