• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina sanja Kup - Novi Sad na nogama

Vojvodina organizovano dovodi navijače na finale Kupa Srbije sa Partizanom. Ulaznice besplatne, majice besplatne...

 Vojvodina sanja Kup - Novi Sad na nogama Izvor: MONDO

Fudbalski klub Vojvodina nikada u svojoj istoriji nisu osvojili kup države u kojoj su se takmičili (mislimo na bivšu Jugoslaviju, bivšu zajednicu Srbije i Crne Gore i sada Srbiju).

Četiri puta je Vojvodina igrala finale i nikada nije podigla trofej. Sada joj se ukazala prilika da u petom pokušaju napravi i posljednji korak. Ali, ta stepenica je visoka. Zove se Partizan.

Optimizam u Vojvodini pred finale 11. maja na stadionu Crvene zvezde gradi se na tome što je Vojvodina u tri posljednje utakmice sa Partizanom sva tri puta izlazila kao pobjednik. Može li i u najvažnijoj ove sezone?

U Vojvodini sve čine da taj cilj bude ostvaren.

U prostorijama kluba danas je saopšteno da je Vojvodina obezbijedila besplatan prevoz i besplatne ulaznice za sve navijače Vojvodine koji 11. maja žele da gledaju finale u Beogradu.

Prijavljivanje navijača za ulaznice je obavezno, uz prikazivanje jednog od ličnih dokumenata (lična karta, pasoš ili đačka knjižica za maloljetna lica). Navijači se mogu prijavljivati za karte u prostorijama navijačke grupe Firma na stadionu "Karađorđe" počev od 2. maja (radno vrijeme je do 10 do 20 časova).

Ulaznice za tribinu namijenjenu navijačima Vojvodine neće moći da se nabave u Beogradu ili na nekoj drugoj lokaciji. Dakle, isključivo u prostorijama Firme, a sve zarad bezbjednosti.

Navijači koji u Beograd budu dolazili organizovano, autobusima ulaznice će preuzimati prilikom ulaska na stadion na osnovu prethodno napravljenih spiskova.

Za one koji budu željeli da dođu u Beogradu u sopstvenoj režiji, odnosno svojim prevozom, isto važi prijavljivanje za ulaznice, ali će ih preuzimati na licu mjesta, odnosno u prostorijama Firme, kada podnesu lični dokument na uvid.

Novinarima je podijeljen i telefon za informacije: 065/5551989

Autobusi će 11. maja za Beograd poći u 15.30 časova ispred južne tribine stadiona "Karađorđe".

Svi koji budu došli u Beograd dobiće i navijačke majice. Štampano je oko 2.000 majica, kao i isto toliko malih zastava, koje će takođe deliti vojvođanski klub.

Osim toga, FK Vojvodina za 8. maj priprema i program u centru Novog Sada pod nazivom "Dođi i ti", namijenjen pridobijanju novih simpatizera i navijača.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC