• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović izveo čudo koje je obećao: Vidjećemo gdje me vodi put, sa mnom je uvijek zanimljivo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nenad Lalatović je uspio da ostavi Radnički iz Kragujevca u ligi, ali nije sigurno da će ostati u klubu i naredne sezone.

 Lalatović izveo čudo koje je obećao: Vidjećemo gdje me vodi put, sa mnom je uvijek zanimljivo! Izvor: TV Arena sport/screenshot

Radnički iz Kragujevca će na stogodišnjicu postojanja kluba ipak igrati u najvišem rangu! Poslije prvog meča baraža za ostanak u Superligi Srbije u kome su Kragujevčani savladali Železničar iz Pančeva sa 3:1 sačuvali su tu prednost u Kragujevcu. Poraženi su sa 1:0, ali to je bilo dovoljno za opstanak i veliko slavlje.

Šef stručnog štaba domaćina Nenad Lalatović je poslije meča istakao da nije zadovoljan ishodom drugom meča, ali da je bitno to što je Radnički ostao u prvoj ligi.

RADNIČKI KRAGUJEVAC - ŽELEZNIČAR 0:1 (0:1)
/Grgić 26/

"Zadovoljan sam prvom utakmicom, drugom nisam jer mislim da su moji igrači ušli u utakmicu kao da su je već pobijedili. Naravno onda protivnici nisu imali šta da izgube, bili su bolji od nas za taj jedan gol. Ono što je bilo nemoguće za mene je bilo moguće. Ono što sam ja obećao to sam ostvario, Radnički je ostao u prvoj ligi", rekao je Nenad Lalatović. 

A potom je Lalatović otkrio da nije sigurno gdje će nastaviti svoju karijeru. Pominjao se Borac iz Banjaluke, ali za sada nije želio da otkriva gdje će nastaviti karijeru.

"Sada ćemo vidjeti gdje će me voditi moj trenerski put. Sa mnom je uvijek zanimljivo tako će biti sigurno i ovog puta", zaključio je on.

Njegov kolega sa druge strane Igor Savić bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos tome što je Železničar ostao u Prvoj ligi Srbije. 

"Mislim da smo mi našu šansu ispustili u prvom poluvremenu što se tiče stizanja tog deficita iz prvog meča. Mislim da smo se lijepo predstavili, prikazali dobru igru. Naravno čestitam mom kolegi i velikom prijatelju Nenadu Lalatoviću na ostanku u Superligi, a mi idemo dalje", naglasio je Savić poslije meča za TV Arena sport.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC