• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo: Ronaldinjo će doći na moj oproštaj

"Na moj oproštaj u Beograd će doći cijeli brazilski klub - sa Ronaldinjom, koji je poslije povratka glavna zvijezda", izjavio Dejan Petković.

 Rambo: Ronaldinjo će doći na moj oproštaj Izvor: MONDO

Dejan Rambo Petković istinska je zvijezda u Brazilu, u šta će se uskoro uvjeriti i ovdašnja publika filmom Darka Bajića "O Gringo", koji će biti premijerno prikazan 4. maja u Beogradu.

Taj film je autobiografski i govori o njegovom fudbalskom životu i slavi, a sam Rambo tvrdi da će se mnogi iznenaditi kada ga vide.

Iako ima 38 godina, Petković je i dalje aktivan, ali uskoro sprema oproštaj. Najprije će se oprostiti u Brazilu, a zatim u Beogradu.

"Oproštaj će biti na stadionu Crvene zvezde. Blizu sam dogovora sa čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana za organizaciju mog oproštaja, samo treba odrediti datum. U obzir dolaze termini od avgusta do oktobra. Zvezda je moj dom, a Flamengo posao. Na oproštaj će doći cijeli brazilski klub - sa Ronaldinjom, koji je poslije povratka glavna zvezda. Znamo se odavno, jer sam igrao u Brazilu prije nego što se on pojavio", izjavio je Petković za "Blic".

On je dodao da će po završetku fudbalske karijere raditi kao trener, najvjerovatnije u Brazilu, jer se njegova porodica tamo odomaćila.

Petković će pomagati Zvezdi narednih mjeseci, jer će zajedno sa Ivanom Adžićem, sportskim direktorom crveno-bijelih, tražiti pojačanja u Brazilu.

"Još nisam počeo da gledam igrače za Zvezdu, ali uradiću to kad Adžić stigne u Rio. Znao bih ja koga da dovedem, ali su brazilski biseri preskupi", izjavio je Petković, koji je već asistirao bratu Bobanu, fudbalskom menadžeru, prilikom dovođenja Evandra i Borhe u Zvezdu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC