• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On prvi ide iz Reala! Sačekao da prođe žurka, pa se oglasio: Objavio da ide i pecnuo Mbapea: "Ne bi to trebalo da radiš"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlu Anćelotiju više nije potreban.

 Isko-otisao-iz-Real-Madrida Izvor: Instagram/iscoalarcon

Dan poslije šampionske parade u Madridu, Isko (30) je objavio da odlazi iz kluba. To je učinio na svom Instagram nalogu, gdje je napisao oproštajnu poruku i njom stavio tačku na svoj devetogodišnji boravak u klubu.

Nekadašnji đak Valensije stigao je u Real iz Malage 2013, a sa Realom je osvojio pet titula šampiona Evrope, tri puta je bio šampion Španije, osvojio je i Kup kralja 2014... U klub je došao kao jedan od najvećih talenata na svijetu i osvajač priznanja "Zlatni dečko", a ovaj rastanak nije iznenađenje, jer mu je istekao ugovor i jer kod Karla Anćelotija ove sezone praktično nije ni igrao. Ukupno je sabrao samo 17 nastupa i nijednom nije ušao u igru u Ligi šampiona.

"Kada sam bio u Malagi, znao sam da moram da idem. Dogovorio sam se sa drugim timom, ali Real Madrid je pokucao na vrata, a Realu ne možeš da kažeš ne i ne bi trebalo to da radiš, iako uvijek postoje izuzeci", napisao je Isko između ostaloh, tako "pecnuvši" Mbapea.

"Sjećam se da sam govorio ljudima da je Real dugo bez titule Lige šampiona i da imam osjećaj da će taj loši niz da se prekine. I onda je došla 'LA DESIMA' (deseta titula prvaka Evrope osvojena 2014, prim. novin) i sve poslije toga je bila istorija. Devet godina kasnije, završeno je moje vrijeme u klubu koji mi je omogućio da ostvarim sve snove koje sam sanjao kao dijete. Osim što sam ih ostvario, osvojio više titula nego što sam mogao da zamislim, igrao sa najboljim igračima i sreo nevjerovatne ljude, sjajno sam se provodio..."

"Uzgred, juče sam rekao prijatelju da ne shvatam zašto prave žurku na trgu kada dolazi i 15. titula Lige šampiona?! Zbogom i Hala Madrid!", dodao je Španac.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC