• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Bod je OK, hoćemo sva tri!

Menadžer Mančester junajteda želi da potvrdi superiornost pobedama u predstojeća dva derbija Premijer lige.

 Ferguson: Bod je OK, hoćemo sva tri! Izvor: MONDO

Mančester junajted blizu je rekordne, devetnaeste titule prvaka Engleske, ali daleko od toga da slavlje već može da počne. Situacija će biti mnogo jasnija poslije gostovanja Arsenalu (nedelja, 15.05) i meča sa Čelsijem na Old Trafordu narednog vikenda.

"Tobdžije" sa devet bodova zaostatka više nisu realni pretendenti na tron, ali Čelsi sa utakmicom više zaostaje svega tri boda...

Aleks Ferguson svjestan je da njegov tim (matematički) lako može da sklizne sa prvog mesta, ali je uvjeren da se pri sadašnjoj formi to neće dogoditi.

"Čitajući novine, mogu da zaključim kako Arsenal i Čelsi očekuju pobede, a ja nešto razmišljam, zašto ne bismo mi pobijedili njih? Po formi u kojoj se nalazimo, rekao bih da možemo to da uradimo", rekao je iskusni strateg.

"Svjestan sam da će to biti teške utakmice. Ako, recimo, osvojimo bod na Emiratima, to neće biti smak sveta. Ali jedan bod nije naš cilj u toj utakmici".

Ferguson je dodao da i preostala dva meča u Premijer ligi neće biti rutinska, jer su protivnici Junajteda timovi koji se grčevito bore za opstanak, Blekburn i Blekpul.

Između dva nacionalna derbija na programu je revanš polufinala Lige šampiona protiv Šalkea, u kojem poslije 2:0 u Gelzenkirhenu ne bi trebalo da bude problema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC