• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid pravi tim kakav fudbal ne pamti: Nema Mbapea, nema problema - Karlo dobija najveći budžet u istoriji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dugo je Florentino Perez želio Francuza, ali sada kada ga nije doveo planira da napravi nepobjedivu mašinu od Real Madrida.

 Real-Madrid-najveci-budzet-u-istoriji Izvor: Instagram/vinijr/Screenshot

Real Madrid je sa Karlom Anćelotijem na klupi osvojio sve, ali nema vremena za slavlje u Španiji, vrijeme je da se naprave novi "Galaktikosi". Za razliku od svog najvećeg rivala Barselone, kluba koji je opet pred bankrotom, Real Madrid je poslovovao sjajno i to im je sada dalo mogućnost da izdvoje čak 450.000.000 evra za pojačanja! 

Umjesto da ovaj novac iskoriste za dovođenje Kilijana Mbapea, sada će u Madridu to potrošiti na nekoliko pojačanja, pošto ih je Francuz odbio i odlučio je da ostane u PSŽ-u.

Već su se riješili ogromnih primanja koje su imali kapiten Marselo, kao i veterani Geret Bejl i Isko, a krenuli su i sa dovođenjima igrača. Kao slobodan agent iz Čelsija je stigao Antonio Ridiger da bude stub odbrane uz Davida Alabu i Edera Militaoa, a španski mediji govore da je spreman još jedan transfer.

Osovina na sredini koju čine Luka Modrić, Toni Kros i Kazemiro je sve starija, a pored Eduarda Kamavinge koji je ove sezone u nekim situacijama pokazivao da može da ih zamijeni adekvatnih alternativa u redovima "kraljevskog kluba" nema. Zbog toga se intenzivno radi na dovođenju defanzivnog veziste Monaka Aurelijena Čuamenija, za koga je izdvojeno 80.000.000 evra.

Čak i ako izdvoje 100.000.000 evra koliko trenutno Monako traži ostaje ogroman novac za potrošnju, a njega Karlo Anćeloti može da potroši kako mu je volja. Ostaje da se vidi ko će biti naredne mete "kraljevskog kluba", a za sada djeluje da će na kraju Luka Jović ostati u Madridu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC