• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Drina neće igrati do kraja?

Otpuštanjem petorice igrača nastavljeno je rasulo u Drini iz Zvornika, posljednjeplasiranom timu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 PREMIJER BiH: Drina neće igrati do kraja? Izvor: MONDO

Uprava kluba otpustila je nedavno igrače Bojana Mihajlovića, Jasmina Jaranovića, Sandra Berića, Miloša Galina i Miroslava Savanovića.

Otpuštanje igrača Uprava kluba pravda činjenicom da je Drina praktično već ispala iz Premijer lige BiH, te da ima velika dugovanja prema Fudbalskom savezu BiH, igračima, kao i velike troškove za smještaj i hranu fudbalera sa strane.

Zbog svega ovoga upitno je da li će FK Drina, koja je sakupila samo 17 bodova, imati snage da regularno završi sezonu i odigra sve preostale susrete u Premijer ligi BiH.

Otpušteni fudbaler Jaranović rekao je novinarima da je glavni krivac za stanje u klubu predsjednik Mićo Jevtić.

Podsjećajući da je sredinom marta prvi put dobio otkaz, ali da je na intervenciju nekih ljudi iz Uprave kluba vraćen, Jaranović je istakao da mu je tada rečeno da je o njegovom otkazu odlučio sam predsjednik kluba bez konsultacija sa ostalim članovima Uprave.

"Najsmješnije u svemu tome je da nas je o otkazu obavijestio sekretar kluba", rekao je Jaranović i dodao da u posljednjih mjesec Uprava kluba praktično i ne postoji, jer su svi "digli ruke" od kluba, pa Jevtić, igrajući se sa sudbinom fudbalera, radi šta hoće.

Jaranović je rekao da su velika dugovanja kluba prema svim fudbalerima, koji jedva preživljavaju, zapitavši se da li će ikada moći da naplate dugove.

Predsjednik Drine rekao je da je glavni razlog otpuštanja fudbalera iz kluba teško finansijsko stanje ovog premijerligaša.

"Igrači koji su došli u klub kao pojačanje nisu opravdali očekivanja, jer je Drina u osam kola proljećnog dijela prvenstva osvojila samo tri boda", rekao je Jevtić i pojasnio da je Drina poslije poraza u Trebinju praktično ispala iz Premijer lige.

Ističući da je Uprava kluba ocijenila da su igrači sa strane preskupi, jer im se mora obezbijediti stan i hrana, Jevtić je rekao da će se Drina do kraja prvenstva osloniti na domaće fudbalere.

Sredinom marta otkaze u Drini dobili su fudbaleri Nenad Zečević, Nikola Mojović i Radan Muminović, dok je Đorđe Šuša napustio klub početkom aprila.

Drina, koja za 31 bod izostaje iza banjalučkog Borca, koji je prvi na tabeli sa 48 bodova, pojedinim fudbalerima duguje po pet plata.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC