• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni fudbaler fotografijom šokirao navijače: Pitaju ga da li ima 100 godina, ostario je "preko noći"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Andres Inijesta je jednom fotografijom "zabrinuo" navijače koji nisu navikli da ga gledaju u Japanu i zbog toga im je šok bio da vide koliko je ostario.

 Andres-Inijesta-ostario-u-Japanu Izvor: Profimedia/Itaru Chiba/AFLO

Jedan od najboljih veznih fudbalera svih vremena Andres Inijesta i dalje igra fudbal, ali daleko od očiju navijača iz Evrope i zbog toga smo skloni da zaboravimo da je i dalje aktivan.

Inijesta se još 2018. godine preselio u Japan gdje nastupa za Visel Kobe, i istovremeno razvija biznis sa vinom, ali nedugo nakon proslave 38. rođendana stižu zluradi komentari na njegov izgled. Odnosno, najviše se komentariše koliko je Inijesta ostario i da više ne liči na sebe...

To se posebno odnosi na fotografiju koju je Inijesta podijelio na Twitteru u srijedu, a na kojoj je upadljivije nego inače da je sijed, proćelav, dok efekat starosti dodaje i "brada od tri dana".

Da se ne lažemo, ima tu i dosta bora, pa je zbog toga Inijestin imidž šokirao brojne njegove pratioce, posebno one iz Evrope. Jedan od navijača napisao mu je da bi sigurno izgledao mlađe da se nije profesionalno bavio fudbalom, dok je drugi dodao: "Čovječe, imaš li ti sto godina?".

Ipak, fudbalski je i dalje veliki majstor i zato su navijači Barselone navijali da se zimus vrati u klub kada je Ćavi sjeo na klupu, ali nije uspio da ubijedi svog nekadašnjeg partnera u najboljem veznom redu svih vremena.

Ugovor sa Visel Kobeom traje mu do 31. januara 2024. godine, ali iako izgleda dosta starije od recimo Tijaga Silve koji je njegovo godište, Inijesta uživa u Japanu i ne mari pretjerano za komentare na izgled. Postigao je mnogo u karijeri da bi se osvrtao na takve stvari.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC