• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: "Nemoguća misija 4"

Madriđani opet o suđenju i poništenom golu Gonzala Iguaina. U Barseloni slave i već se spremaju za finale za Mančester junajtedom.

 Ronaldo: "Nemoguća misija 4" Izvor: MONDO

Ništa se nije promijenilo u odnosu na prošlu nedjelju i prethodni "El Klasiko". I poslije revanša polufinala Lige šampiona u Barseloni slave, a u Realu grme na sudiju.

Frank De Bleker je u najavi utakmice na Nou Kampu izjavio da će se poslije njegovog posljednjeg zvižduka pričati samo o fudbalu, ali nije bio u pravu. Jer, Madriđani su i poslije remija koji im poraz znači (1:1) imali svašta da kažu na račun arbitraže.

"Remi bez golova u prvom meču i 1:1 u revanšu odveli bi nas u finale", izjavio je kapiten "kraljevskog kluba" Iker Kasiljas aludirajući na pobjedu Barse u prvom meču (2:0) golovima poslije isključenja Pepea.

"Real Madrid nema komplekse, vjerujte u to. Igrali smo na naš način i navijači mogu da budu ponosni. Branili smo čast kluba i dresa, a ne smijem ništa više da kažem pošto bih mogao da trpim posljedice", dodao je reprezentativni golman.

Međutim, nije mogao da prećuti...

"Iguainov poništen gol je još jedna odluka protiv nas, kao i uvijek. Sada više ništa ne možemo da uradimo, ali mogli smo da načinimo ponosnim naš klub", zaključio je Kasiljas.

Na priču o suđenju nadovezao se Kristijano Ronaldo.

"Ovaj meč bio je 'Nemoguća misija 4'. Znali smo šta će se dogoditi, vidjeli smo u prvoj utakmici. Iguainov gol je regularan. U toku akcije me je neko gurnuo, a ja sam pao preko Maskerana. Svako ko malo poznaje fudbal zna da je Barselona zaštićena. Moramo da živimo sa tom nepravdom", jasan je bio Portugalac.

Aitor Karanka, pomoćni trener Reala, vodio je ekipu umjesto suspendovanog Žozea Murinja, koji je utakmicu gledao u hotelu.

"Mislim da su svi vidjeli ono o čemu smo protekle nedjelje pričali", govoreći o poništenom pogotku Iguaina počeo je Karanka.

"Ne moramo ništa više da kažemo, milioni ljudi su to vidjeli. Nismo mogli da razgovaramo sa Murinjom tokom meča, ali smo se prije konsultovali i znali smo šta treba da radimo", nastavio je Karanka i dodao:

"Revanš je bio lak za suđenje, pošto je poslije utakmice na Santjago Bernabeu sve bilo odlučeno. Murinjo je bio u pravu kada je rekao da je za nas nemoguće da se plasiramo u finale. Ali, prvenstvo još nije gotovo, ekipa je pokazala da je kvalitetna uprkos svemu".



Barselona će treći put u četiri uzastopne sezone biti učesnik finala Lige šampiona.

"Svi smo srećni što smo se plasirali u finale, pošto znamo koliko je teško doći do njega. Barselona je odigrala sjajan meč protiv Real Madrida, koji ima veoma dobre igrače. Znali smo da će biti teško. Presrećan sam što sam postigao gol u polufinalu", rekao je Pedro.

Meksikanac nema dilemu ko će mu biti rival u finalu.

"Nadam se da možemo da osvojimo trofej na Vembliju, ali znamo da će biti teško jer Mančester junajted ima kvalitetne igrače", nadovezao se strijelac gola za Barselonu.

Andres Inijesta upisao je još jednu brilijantnu asistenciju.

"Plasman u finale Lige šampiona je jedinstven trenutak. Pobijedili smo u jakom duelu, protiv nas je igrao jedan od najboljih timova. Nadam se da ću igrati u finalu, moramo ponovo da osvojimo Ligu šampiona", podvukao je sjajni vezista.

Pep Gvardiola je na starom Vembliju podigao pehar namijenjen prvaku Evrope. Tada je bio igrač. Sada će imati priliku da isto učini i kao trener.

"To me posebno uzbuđuje... Ipak, volio bih da možemo da igramo na starom Vembliju", istakao je Gvaridola i osvrnuo se na utakmicu:

"Odigrali smo odlično u prvom poluvremenu, ali je Kasiljas potvrdio kvalitet. U nastavku smo spustili ritam, ali smo i dalje bili dobri", zaključio je šef Barsine struke.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC