• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tuzlaci bili nekorektni prema Borcu"

Poslije poraza Banjalučana na Tušnju (1:0) uslijedilo je "treće poluvrijeme" između Borca i Slobode.

 "Tuzlaci bili nekorektni prema Borcu" Izvor: MONDO

"Nezavisne novine" navode da su Tuzlaci bili potpuno nekorektni prema svojim gostima iz Banjaluke u 24. kolu prvenstva Bosne i Hercegovine.

"Mnogo toga negativnog desilo se za vrijeme i nakon utakmice u Tuzli. Iz Slobode nisu isplatili službena lica, a goste iz Banjaluke nisu ponudili ni čašom obične vode. Na intervenciju predstavnika Borca u svlačionicu sa igračima puštena je topla voda za tuširanje", piše banjalučki dnevnik.

"Drugo poluvrijeme je odigrano samo s jednom loptom jer je domaćin nekorektno pokupio ostale kako bi odugovlačio vrijeme pri rezultatu 1:0 za Slobodu. Redari nisu htjeli da kupe ni tu jednu loptu, što je u svoj rokovnik zapisao Lazar Martinović, delegat susreta. Da to ne bude sve, pobrinulo se nekoliko članova Uprave Slobode koji su tokom svih 90 minuta bili iza gola Asmira Avdukića, golmana Borca, i nazivali su ga pogrdnim imenima, provocirali i dekoncentrisali. Sve ovo završilo je u bilježnici delegata meča", navedeno je u "Nezavisnim novinama".

Na optužbe iz Banjaluke odgovorio je v.d. direktor Slobode Zdeno Jurić.

"Banjalučani očito ne mogu da na sportski način podnesu poraz. Sloboda je od njih bila bolja i zasluženo slavila, a to što sada navode iz Banjaluke ne odgovara istini. Naši gosti su dočekani na način kako to dolikuje, a prvi veliki problem napravio je golman Avdukić, koji je na poluvremenu psovao porodicu našem napadaču Senadu Mujiću. Tada smo spriječili teži incident, a sve ostalo je bilo u granicama korektnosti. Nisam se mislio ovim povodom oglašavati u medijima, ali morao sam jer su Banjalučani svojim istupom uistinu pretjerali", rekao je Jurić.

U srijedu je na programu 25. kolo Premijer lige BiH.

(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC