• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veselinović: Radim u Krušiku, fudbal je hobi

Slobodan Veselinović, nagrađeni sudija iz Valjeva izjavio je da mu je fudbal samo hobi.

 Veselinović: Radim u Krušiku, fudbal je hobi Izvor: MONDO

"Po zanimanju sam ekonomiski tehničar. Zaposlen sam u holding kompaniji 'Krušik'. U firmi imaju razumijevanje za moje izostanke, jer sam u Valjevu jedini sudija u Superligi Srbije", otkrio je u razgovoru za "Alo Sprint" Veselinović.

On je ove sezone ušao u istoriju srpskog fudbala, kao jedini arbitar koji je dijelio pravdu na čak tri "vječita derbija" između Partizana i Crvene zvezde.

Zvezda je optužila Veselinovića da je dozvolio namjerne startove igrača Partizana nad Evandrom na posljednjem derbiju, zbog čega su iz tog kluba i bojkotovali dodjelu nagrada u FSS. Oni su mu pripisali i grešku da je uvažio signalizaciju nepostojećeg ofsajda Kaluđerovića od strane pomoćnika.

Zvezda je uvrijedila Veselinovića, ali ga na neki način i nagradila, jer su crveno-bijeli insistirali da Milorad Mažić ne sudi odlučujući "vječiti derbi", pa je tako Veselinović dobio priliku i oborio rekord.

"To je prvi udar na mene. U dosadašnjoj karijeri niko me ni za šta nije optužio, zato me sve ovo boli. I to što su pričali za kolegu Mažića nije korektno, u najmanju ruku je neprofesionalno", rekao je 39-godišnji sudija iz Valjeva.

On je istakao da ga je zaboljela i Zvezdina reakcija na snimak slavlja u Partizanovoj svlačionici.

"Ne želim nikoga da branim, ali mi je krivo što su trener Aleksandar Stanojević i igrači Partizana optuženi za širenje mržnje. Pa nije niko očekivao da će čitati 'Gorski vijenac' poslije pobjede. Emocije su čudo, oni nisu ni bili svjesni toga što pjevaju. Siguran sam da nije bilo zle namjere".

On je izjavio da, uprkos velikoj prašini koja se digla pred posljednji derbi, kada je čak i predsjednik FSS Tomislav Karadžić predlagao da suđenje bude povjereno strancima, nije imao pritisak od strane bilo koga.

"Niko me nije zvao pred taj derbi, a ni ranije. Ma nikad! Jedino što me sada zaustavljaju na ulici u Valjevu. Partizanovci mi zamjeraju što nisam bio strožiji prema Zvezdi, a Zvezdaši mi prebacuju da sam sudio u korist Partizana. Niko nije zadovoljan".

Jasno da ne smije biti navijački opredjeljen, Veselinović ističe da ipak postoji klub koji simpatiše.

"Navijam za Budućnost iz Valjeva. To je klub čiji sam dres nosio i ja. Dakle, između Zvezde i Partizana izabrao bih Budućnost", našalio se Veselinović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC