• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalderon kritikovao igrače i Murinja

Bivši predsednik Reala smatra da je ponašanje trenera "kraljeva" tokom polufinala Lige šampiona sa Barselonom nanijelo klubu veliku štetu.

 Kalderon kritikovao igrače i Murinja Izvor: MONDO

Barselona je u utorak eliminisala Real ukupnim rezultatom 3:1 (2:0, 1:1), a mečeve je pratila napeta atmosfera, kojoj je doprinijelo ponašanje trenera i fudbalera oba kluba.

Žoze Murinjo je isključen u prvoj utakmici jer je protestovao zbog crvenog kartona koji je dobio Pepe, a zbog izjava poslije utakmice biće kažnjen.

"Njegove izjave nisu u skladu sa Realovom tradicijom i nanijele su klubu veliku štetu. Tu više nije važno što je on odličan trener", rekao je Kalderon za Bi-Bi-Si.

"Veliki klubovi ne bi trebalo da krive sudije za svoje greške ili poraze. U posljednje dvije godine smo uložili 450 miliona evra kako bismo ojačali tim. Ako poslije svega izgubite, ne smijete da tražite izgovor u povredama, sreći ili suđenju".

Murinjo je rekao da sudije planski pomažu Barseloni i da njegova ekipa nema nikakve šanse da se plasira u finale, što je poslije revanša ponovio pomoćni trener Aitor Karanka.

Kristijano Ronaldo rekao da je za revanš utakmica za Real bila kao četvrti nastavak filma "Nemoguća misija".

"Sljedeće godine mogu odmah da dodijele trofej Barseloni. Moramo da živimo sa nepravdom", izjavio je portugalski reprezentativac.

Ramon Kalderon dodao je da poslije poraza mora da se čestita protivniku i da je "neprihvatljivo" sve što je Murinjo izgovorio na račun sudija i UEFA.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC