• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Sloveniji! Robijevog nasljednika otjerali navijači: Bivši igrač Liverpula bježao od maskiranih huligana! VIDEO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatne scene u Ljubljani, gdje je Olimpija željela da predstavi nasljednika Roberta Prosinečkog.

 Navijači Olimpije prekinulu konferenciju za medije tokom koje je predstavljan novi trener Izvor: Twitter/@partidazocope

Skandal koji je već danima glavna tema u Sloveniji očigledno neće dobiti kraj uskoro. Olimpija i Robert Prosinečki rastali su se na veoma ružan način, uz međusobne optužbe, a na klupu tima iz Ljubljane trebalo je da sjedne drugo poznato ime.

Nekadašnji igrač Liverpula i reprezentativac Španije Albert Rijera stigao je u Sloveniju kako bi preuzeo prvi klub u samostalnoj trenerskoj karijeri, ali su ga navijači Olimpije otjerali sa promocije! Njima se takav potez kluba uopšte nije svidio.

Možda će vas zanimati

Maskirani huligani koji su bili u sali prilikom konferencije na kojoj je trebalo da bude predstavljen Rijera ustali su sa svojih mjesta i prišli stolu za kojim je sjeieo Španac. Iako su pored njega bili klupski čelnici sa kojima su najvatrenije pristalice Olimpije u ratu, žrtva je bio nekadašnji igrač koji je nastupao u Primeri i Premijer ligi.

Nakon kraće rasprave, navijači Olimpije su ga ispratili iz sale, a zatim i sami otišli sa konferencije koja na kraju nije ni održana onako kako je zamišljeno.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, navijači Olimpije su i prethodnih dana bili veoma glasni. Oni su na konferenciji Roberta Prosinečkog pružili podršku bivšem treneru, koji se u klubu zadržao samo tri mjeseca. To je bio nastavak njihovog rata protiv klupskih čelnika, za koje smatraju da rade loš posao u velikanu slovenačkog fudbala.

U sukobu na relaciji uprava - bivši trener lako su izabrali stranu, pa su bili najveća podrška Prosinečkom koji je brutalno napadan. Vrijeđali su ga klupski čelnici, iznosili prljav veš o njegovim navikama, zatim tvrdili kako je došao u klub da bi ga pripremio za prodaju, a ni on nije ostao bez teksta na sve to.

Rekao je da nikada nije radio sa gorim lažovima i da klub veličine Olimpije ne može da se vodi preko SMS poruka, što pokušava aktuelna "vlast" tima iz Ljubljane.

Situacija na konferenciji nije bila nimalo prijatna:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC