• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte je manijak, igrači padaju od umora: Šokantne slike sa treninga - Italijan muči fudbalere! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Italijanski trener Antonio Konte nema mnogo milosti prema fudbalerima Totenhema koji se spremaju za novu sezonu.

 Konte je manijak, igrači padaju od umora: Šokantne slike sa treninga - Italijan muči fudbalere! (FOTO) Izvor: Profimedia

Poznato je da Antonio Konte obožava naporne treninge u timovima koje trenira, a izuzetak od tog pravila nije ni Totenhem. Klub iz Londona se za novu sezonu Premijer lige priprema na turneji po Aziji - trenutno su u Južnoj Koreji, a na društvenim mrežama se priča o metodama Italijana.

Temperamentni Konte i na drugom kraju svijeta muči svoje igrače, pa tako fotografije sa društvenih mreža pokazuju da oni jedva uspijevaju da izdrže naporan tempo. Mnogi od prvotimaca Totenhema su na samom kraju treninga pali od umora!

Nakon što je održao trening u trajanju od dva sata, italijanski menandžer je objasnio svojim igračima da je sad na redu istrčavanje, pa su oni nekoliko puta prelazili čitavu dužinu terena. Među fudbalerima koji su trčali od jednog do drugog gola nalazile su se i najveće zvijezde ekipe poput Kejna i Sona, a na slikama se vidi da ni njima nije bilo lako.

Zapravo, engleski mediji pišu da je samo hrvatski internacionalac Ivan Perišić dobro podnosio trčanje ovih dionica. Možda je to zato što je već sarađivao sa Konteom u Interu pa zna šta igrače čeka na kraju svakog treninga, a možda je samo spremniji od kolega došao na početak priprema za novu sezonu.

Ostali su se mučili, padali na terenu, hvatali dah i nastavljali da trče kako bi stigli saigrače koji su za to vrijeme ostvarili prednost. U Konteovoj karijeri to nije ništa novo i italijanski trener je već navikao na ovakvu reakciju fudbalera. Priča se da je tokom napornih priprema Juventusa, kada je bio trener tog tima, fudbalere terao da bosi trče po zagrijanim komadima uglja kako bi ojačali tabane!

Totenhem sezonu počinje 6. avgusta na svom terenu pritiv Sautemptona, a Antonio Konte želi da igrači budu maksimalno spremni za taj meč.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC