• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić je mašina! Dok svi kritikuju igrača Zvezde, čika Miša ga hvali: Samo ga malo dozirati...

Autor Haris Krhalić

Milorad Kosanović stao na stranu fudbalera Zvezde koji je uglavnom najkritikovaniji.

 Milorad Kosanović o Marko Gobeljiću  Izvor: MN PRESS

Djelovalo je da će se Crvena zvezda ovog ljeta rastati sa Markom Gobeljićem pošto je njegova minutaža opadala iz sezone u sezonu, međutim odlazak Milana Gajića - i kasniji raskid ugovora sa Kristijanom Pičinijem - značili su da je Kraljevčanin ponovo jedini izbor kraj desne aut-linije.

Dobio je Gobeljić novi ugovor, a konkurenciju još čeka. Pokušao je da ga odmijeni Nikola Stanković i definitivno će biti opcija u nekim utakmicama Superlige, međutim za nešto se pita i iskusni bek...

Solidno je odigrao utakmice protiv Radničkog (4:0) i Mladosti (2:1), a to je primijetio i srpski trener Milorad Kosanović koji ga je pošteno nahvalio u izjavi za "Sportski žurnal". Možda baš i zbog toga što je sigurno najkritikovaniji fudbaler Zvezde u posljednjih pet godina. Nekada zasluženo, nekada i ne.

"Džaba nisam nedavno rekao: Zvezda prvak, ostali nemaju šta da traže! Konačno liči na tim i jedva čekam kvalifikacije za Ligu šampiona. Milunovićevo vraćanje je još jedan pametan potez, uz Rodića imaćemo čvrsinu u zadnjoj liniji. Gobeljića ne bi trebalo potcijenjivati, njegova ponavljanja su brojna i vrijedna. Metaforično rečeno: mašina neugasiva, samo je malo dozirati", poručio je iskusni trener za srpski list.

Kosanović je u Nišu inače prepoznao i talenat kod Stefana Mitrovića, novog fudbalera Crvene zvezde, a Stankoviću je savjetovao samo da ga "malo gurne u teretanu i da ga pusti da igra". Zanimljivo, smatra i da nije krilo - nego napadač.

"Neka kao i uvijek igraju najbolji. Najmlađi je, za dvije godine postaće preozbiljan igrač. Ne manje bitno, mnogo je dobro dijete. Vaspitano, pristojno, vrijedno. Riječju: predodređeno da uspije. Pogotovo u Zvezdi, koju jedino u prvenstvu i možete da gledate s uživanje. Da se razumijemo: Stefan nije Katai ili Ivanić, nema svojevrsno razumijevanje igre veznog igrača. Može da učestvuje u građenju, ali on završava igru. To imate, ili...", zaključio je Kosanović.

Podsjetimo, Crvena zvezda će do kraja ljeta sigurno dovesti još jednog igrača na Gobeljićevoj poziciji, a to će bez ikakve sumnje biti stranac pošto nema domaćih rješenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC