• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet nestao poznati fudbaler - zbog mafije! Sa 19 godina htio u penziju, došao kod Tadića, a sad strahuje za život!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Važi za jednog od najvećih talenata planete, međutim stalno mu se dešavaju neki problemi.

 Mohamedu Ihatarenu prijeti mafija Izvor: Profimedia

Talentovani holandski fudbaler Mohamed Ihataren (20) ponovo je "nestao" iz fudbala. Prvo je zbog psihičkih i privatnih problema pauzirao čak godinu dana, spominjalo se čak da će se i penzionisati, da bi se potom krajem prošle godine vratio fudbalu u Ajaksu, međutim ne zadugo...

Ihataren je ponovo "nestao" i nije ga bilo ni blizu prvog tima tokom priprema Ajaksa za novu sezonu, a razlozi su njegova bezbjednost. Holandski list "Telegraf" tvrdi da mu jedna kriminalna organizacija prijeti smrću!

Možda će vas zanimati

Nezvanično, sve je počelo zbog toga što je Ihataren "uplovio" u vezu sa jednom djevojkom iz svog rodnog grada Utrehta. To se izgleda nije dopalo njenoj porodici, iz nepoznatog razloga, pa su se okomili na fudbalera i njemu su počele da stižu ozbiljne prijetnje, nakon čega se u sve umiješala i mafija.

Ihataren je sve prijavio policijii i primijećeno je da se oko njega i njegove porodice kreću sumnjive osobe, čak su bili i u njegovom automobilu koji mu je Ajaks dao na korišćenje.

Zbog ozbiljne prijetnje po život, Ihataren je sklonjen na sigurno i niko ne želi da rizikuje život mladog fudbalera.

Nije poznato kolika ga pauza čeka ni kada će biti bezbjedno da se vrati fudbalu, ali je ovo svakako još jedan udarac po njegovu karijeru koja je trebalo da bude blistava. Ihataren je u dresu PSV-a važio za jednog od najvećih talenata u svijetu fudbala, međutim nakon smrti oca postao je depresivan i nije mogao da izdrži pritisak.

Ihataren je za PSV odigrao 74 meča i na njima je zabilježio deset golova i 11 asistencija, dok je za Ajaks odigrao samo jedan meč - četiri minuta.

Juventus je odlučio da ga pusti nazad u Holandiju i trebalo je kod Tadića da pokaže ono što je cijeli svijet već očekivao od njega, ali to ne ide tako lako...

"Srećan sam što sam ponovo spreman i da mogu da radim ono što volim. Vrijeme je da pokažem sve što znam i da mi druge stvari ne odvlače pažnju. Fizički sam spreman, želim da svijet ponovo vidi mene kao fudbalera koji će donijeti veliku radost svima", izjavio je prije samo nekoliko mjeseci Mohamed Ihataren.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC