• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je Mitrović razbio najboljeg na svijetu! Lomio mu kičmu, izludio ga kao niko - Fulam i Liverpul podijelili bodove

Autor Haris Krhalić

Aleksandar Mitrović briljirao je protiv Liverpula...

 Fulam Liverpul 2:2 Premijer liga Izvor: Profimedia

Aleksandru Mitroviću Liverpul nije mogao ništa! Dao mu je dva gola i ne samo to, sa nekoliko poteza izludio je najboljeg štopera sveta Virdžila van Dajka. Koliko to dobija na značaju govori i podatak da je iskusni štoper u crvenom dresu prvi put predriblan uz primljen gol iz penala, a u klub je došao 2018. godine...

Na kraju je zahvaljujući njemu Fulam "otkinuo" dva boda timu koji je među glavnim favoritima za titulu, pošto je duel na "Krejven Kotidžu" završen remijem - 2:2 (1:0). Za sve to je "kriv" Mitrogol, a ovim je definitivno obradovao i Pepa Gvardiolu i Mančester siti.

Sve je počelo u 33. minutu. Tete je prošao po strani, centrirao na drugu stativu, Mitrović je nadskočio Trenta Aleksandera-Arnolda i poslao loptu u mrežu. Sa vođstvom je domaći tim otišao na pauzu.

Sredinom drugog poluvremena je prvi put iznervirao Van Dajka. Krenuo je u kontru, Holanđanin je pokušao da ga zaustavi, on je vratio loptu iza leđa i tako ga nadmudrio. Dovoljno da dobije aplauz sa tribina.

Nedugo poslije toga Darvin Nunjez je pokazao zašto je Jirgen Klop dao veliki novac za njega. Fenomenalno je, petom, postigao gol za izjednačenje u 64. minutu i vratio je svoj tim u igru. Ušao je tek u 51. minutu.

Tada je Mitrović ponovo preuzeo šou. Uzeo je loptu, ušao u šesnaesterac, tražio je prostor za šut, Van Dajk je pokušao da ga zaustavi, Srbin je pao, sudija Medli je pokazao na "kreč". Aleksandar je preuzeo odgovornost, šutirao snažno i Alison nije imao šansu. Fulam je ponovo vodio.

Na kraju je Liverpul izjednačio uz malo sreće, Mohamed Salah je pogodio u 80. minutu, ali definitivno svi pričaju samo o Mitroviću. Sa dva gola u Premijer ligi nastavio je da teroriše golmane. Prošle sezone oborio je rekord sa 43 gola...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC