• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal: Predsjednik Saveza orgijao sa 10 djevojaka! Optužen da je sve platio karticom federacije

Autor Haris Krhalić

Predsjednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales optužen da je organizovao orgije i platio ih kreditnom karticom Saveza.

 Predsjednik Fudbalskog saveza Španije  orgije Izvor: YouTube/Diario AS

Veliki skandal izbio je u Španiji, gdje je predsjednik tamošnjeg fudbalskog saveza Luis Rubijales optužen da je novcem federacije organizovao orgije. Njega je list "El Mundo" optužio da je pravio privatne žurke, na koje je pozivao osam do 10 mladih djevojaka, a sve je navodno bilo organizovano u blizini Granade. Tim povodom oglasio se i fudbalski savez, tvrdnjom da je za sve krivac Huan Rubijales, stric predsjednika i bivši zvaničnik te organizacije, u kojoj je bio šef kabineta. A, stariji Rubijales za sve optužuje svog bratanca, akuelnog predsjednika saveza.

Poslije tvrdnji o bahanalijama plaćenim kreditnom karticom Saveza, krovna fudbalska federacija u toj zemlji bila je prinuđena da se oglasi i da oštro demantuje sve što je navedeno u tim optužbama.

"Žalimo i kategorično odbijamo iznesene optužbe, koje su izneli bivši zaposleni, motivisani pakošću", piše u saopštenju fudbalske federacije. "To je novi primjer lažnih tvrdnji i manipulacije, iznesenih sa ciljem da se konstantno kvari lik predsjednika saveza. 'El Mundo' zasniva priču na novom manevru Huana Rubijalesa, koji je ponovo optužio zaposlene u savezu za neprikladno ponašanje... Bivši šef osoblja govori o planiranju i organizaciji rukovodilaca u Granadi, gdje je smještaj u potpunosti platio svaki učesnik, uključujući Huana Rubijalesa..."

"Uprkos ozbiljnosti navodnih 'činjenica' Tužilaštvu ni sudu nije dostavljen nijedan dokaz koji bi potkrijepio ove tužbe. Ni tog datuma, ni bilo kog drugog, nijedan evro nije iskorišćen za bilo šta što nije navedeno za aktivnost federacije. Ovo je samo jedan korak u zloglasnoj kampanji koja traje mjesecima", navedeno je u saopštenju.

Stariji Rubijales je navodno pred odborom za anti-korupciju optužio svog bratanca da je pokušao da "izvuče" novac iz Fudbalskog saveza Španije.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC