• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija u Zvezdinoj grupi - Mađari imaju šest bodova: Pobijedili Monako na gostovanju,

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatan rezultat ostvario je Ferencvaroš.

 Ferencvaroš savladao Monako  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde imaju dva poraza nakon dva meča u Ligi Evrope, a naredna prilika za osvajanje bodova biće dueli protiv Ferencvaroša 6. otkobra u Beogradu i 13. oktobra u Budimpešti. Iako su mnogi mislili da će mađarski šampion biti najlakši rival u grupi, za sada to ne djeluje tako!

Nakon što je Ferencvaroš u prvoj rundi savladao Trabzon iako je igrao sa igračem manje, u drugom kolu su napravili senzaciju. Golom Balinta Večeja u 80. minutu tim ruskog stručnjaka Stanislava Čerčesova stigao je do sva tri boda na gostovanju Monaku, pa će u Beograd početkom oktobra doputovati sa maksimalnim učinkom iz prve dvije runde. Automatski će ih to staviti u ulogu favorita...

Što se tiče meča na obali Sredozemnog mora, Monako je odigrao još jednu veoma blijedu partiju. Kao i u Beogradu, na trenutke je francuski tim djelovao potpuno odsutno, dajući šanse rivalu da se nametne i pokaže kako se i sa najzvučnijom ekipom u H grupi može igrati fudbal. Ferencvaroš je to iskoristio tek u finišu meča, kada su kontrom kaznili Monako za promašaja iz nastavka meča - dela igre u kojoj je predstavnik Kneževine bio bolji rival.

Minimalnu prednost mađarski tim je odbranio, a u Beograd će nakon reprezentativne pauze doći da brani prvo mjesto u grupi. Pozicija koju niko nije očekivao biće njihova ukoliko savladaju Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić", a crveno-bijeli imaju dvadesetak dana da se konsoliduju i spreme za osvajanje bodova u grupnoj fazi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC