• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Borca kod premijera RS

Članovi FK Borac gosti kod predsjednika Vlade RS Aleksandra Džombića, koji je obećao pomoć u pohodu na Evropu.

 Fudbaleri Borca kod premijera RS Izvor: MONDO

Fudbleri Borca po osvajanju titule kopačke su zamijenili cipelama, u vrijeme slavlja i prijema. U utorak ujutro fudbaleri i rukovodstvo FK Borac bili su gosti predsjednika Vlade RS Aleksandra Džombića, koji je obećao pomoć Borcu i sljedeće sezone. Borac će,inače, ove sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Drago mi je što smo porazgovarali. Borac je napravio veliki uspjeh, koji je veliki i za Banjaluku i Republiku Srpsku. Mi smo davali podršku sportu i podržali smo FK Borac. Vidjeli ste to kroz stvaranje uslova za odigravanje utakmica na Gradskom stadionu. Očekuje naj još jedan nivo ulaganja i tu će Vlada zajedno sa gradom dati doprinos“, rekao je predsjednik Vlade RS Aleksandar Džombić.

Predsjednik UO Borca Srđan Šuput ostaće u istoriji upisan kao prvi predsjednik sa šampionskom titulom Premijer lige BiH.

"Lijepo je danas biti u FK Borac i uopšte navijač Borca jer su i naši rukometaši i rukometašice osvojili titulu. Prije godinu dana kad smo počeli sezonu rekao sam da je sve osim titule za nas poraz. Evo sad možemo reći da smo osvojili prvi titulu u 85 godina dugoj istoroji Borca. Vlada nas je do sada pomagala i sigurno da zaslužujemo da i ubuduće budu uz nas“, rekao je predsjednik UO Borca Srđan Šuput.

Borac pomoć može očekivati i od ministarstva porodice, omladine i sporta. U 12 časova fudbaleri će biti gosti gradonačelnika Banjaluke Dragoljuba Davidovića, a sat kasnije će kod predjednika RS Milorada Dodika.

(N. B./MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC