• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Partizan za titulu, Inđija za nadu

Pretposljednje kolo Superlige (srijeda, 17.00) trebalo bi da riješi pitanje novog prvaka države, a možda i drugog "putnika" u niži rang, pored Čukaričkog.

 JSL: Partizan za titulu, Inđija za nadu Izvor: MONDO

Partizanu je za četvrtu uzastopnu titulu dovoljan bod na gostovanju ekipi Metalca, koja zauzima 13. mjesto na tabeli i još nije obezbijedila opstanak.

Crno-bijeli imaju po šest bodova više od Crvene zvezde i Vojvodine, s tim da "vječiti rival" ne može da ih prestigne zbog lošijeg skora u međusobnim utakmicama.

Realnost je da će se crveno-bijeli iz Beograda i Novog Sada boriti za drugu poziciju, koja donosi kasniji početak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, samim tim i više vremena za odmor i pripreme.

Ako Zvezda u srijedu savlada Spartak na Marakani, a Vojvodina bude slavila u Smederevu, vrhunac sezone za oba tima biće međusobni okršaj, na stadionu Karađorđe u posljednjem kolu.

Rad je obezbijedio četvrto mjesto i izlazak na evropsku scenu poslije 22 godine, ali će na gostovanje BSK-u krenuti pod utiskom šokantne ostavke trenera Marka Nikolića i neugodnog poraza od Jagodine na Banjici.

Na dnu tabele vlada neizvjesnost u krugu Metalac, Hajduk, Inđija.

Inđija je u najgorem položaju, jer ima dva boda manje od Kuljana, a čak pet od Metalca. Pri tom, Hajduk u posljednjem kolu dočekuje Metalac...

Ako ne želi poslije samo jedne sezone da se vrati u Prvu ligu Srbije, Inđija mora da pobijedi Slobodu Sevojno u Lučanima, a onda i Smederevo kod kuće.

PAROVI 29. KOLA: (sreda, 17.00)

Metalac - Partizan
Crvena zvezda - Spartak Zlatibor voda
Smederevo - Vojvodina
BSK - Rad
Jagodina - Borac
Javor - OFK Beograd
Čukarički - Hajduk
Sloboda Sevojno - Inđija

TABELA: Partizan 72, Crvena zvezda 66, Vojvodina 66, Rad 48, Sloboda 40, Spartak 39, OFK Beograd 39, Javor 37, Borac 35, Smederevo 34, Jagodina 31, BSK 30, Metalac 28, Hajduk 25, Inđija 23, Čukarički 4.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC