• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona dovodi Forlana u Dubai?

Novi trener Al Vasla već počeo da razmišlja o pojačanjima za sljedeću sezonu - prvi na spisku napadač Atletika iz Madrida.

 Maradona dovodi Forlana u Dubai? Izvor: MONDO

Čelnici vodećeg fudbalskog kluba Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Vasla iz Dubaija ubrzano rade na angažovanju urugvajskog napadača Dijega Forlana, što bi bilo prvo veliko pojačanje novog trenera kluba Argentinca Dijega Maradone.

"Forlan je jedan od najvećih imena koje želimo da angažujemo. Ujedinjeni Arapski Emirati zaslužuju takvog igrača", rekao je izvršni direktor Al Vasla Ašraf Ahmad Mohamed.

Tridesetdvogodišnji napadač madridskog Atletika, koji je prošle godine izabran za najboljeg igrača Mundijala u Južnoj Africi, u posljednjih nekoliko mjeseci nije bio u najboljoj formi, postigavši osam golova na 32 utakmice.

Maradona, koji je na prvenstvu svijeta 1986. godine u Meksiku bio kapiten reprezentacije Argentine, preuzeće funkciju trenera sedmostrukog osvajača titule u ligi UAE sljedećeg mjeseca.

"Maradona je pregledao video snimke naših utakmice i uočio nedostatke u timu. Predložio je da bi bilo dobro da ojačamo napad, što ćemo i učiniti", rekao je Mohamed.

(Tanjug, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC